Nyt golfmagasin på mobil – læs hver mandag

Vi har fået en mail fra Jan Frimodt, der fortæller, at han nu er blevet forhenværende redaktør af det trykte GOLFmagasinet – og at han i stedet har kastet sig over at stå for en online golfmagasin, som specifikt er beregnet til at blive læst på mobiltelefoner.

Magasinet hedder GreenReader – og det er gratis. Det skal finansieres af annonceindtægter.

Fra 7. januar 2019 udkommer magasinet hver mandag. Jan Frimodt fortæller, at GreenReader indeholder dansk stof, men hovedvægten ligger på internationale baggrundsartikler fra Europa-touren, PGA-touren og LPGA-touren. De er skrevet af online-magasinet Global Golf Posts journalister, skabt til at ’fylde hullet’ frem til følgende torsdags turnering.

Her finder du link til en prøveudgave af magasinet: https://read.nxtbook.com/green_reader_frims/green_reader/test_issue_5_dec_/new_cover.html

Her melder du dig til som abonnent: https://greenreader.dk/gratis-abonnement/

Når du tilmelder dig, vil du hver mandag fra 7. januar modtage en mail, når det nye nummer af GreenReader er klar til at blive læst. Frimodt skriver, at abonnementet altid vil være gratis, og du kan til enhver tid afmelde det.