Se 2019-golfreglerne – deltag i julekalender-quiz i december

I 2019 skal vi spille efter helt nye regler. Der er lavet mange nye ændringer, som skal give mere flow i spillet og derfor er til glæde for alle.

I Roskilde Golf Klub planlægger regel- og handicapudvalget at holde flere informationsmøder, når vi kommer tæt på sommersæsonen, så her kommer en oplagt mulighed for at blive sat godt ind i, hvad der gælder fra 2019.

Men der findes allerede meget information til os, der er nysgerrige. Herunder kan du se flere videoer om emnet, men først linker vi til en julekalender-quiz, som Dansk Golf Union afvikler i hele december.

Golf.dk/julekalender kan du fra den 1. til den 24. december hver dag deltage i konkurrencen om flotte præmier fra Golf Experten. Der er desuden en stor, samlet præmie i form af en golfrejse fra Golf Plaisir, som der trækkes lod om blandt alle dem, der har deltaget i konkurrencen. Julekalenderen har netop golfreglerne som tema, så hver dag får du mulighed for at svare på et nyt regelspørgsmål.

På Golf.dk er der også lavet et overblik over de 20 vigtigste ændringer – her er der også link til Golf.dk’s podcast “Spil med”, hvor der er en udsendelse om de nye golfregler.

golf.dk kan du finde mange videoer med tv-kommentator og regelkyndig Henrik Knudsen, der forklarer både overordnet og detaljeret om de nye golfregler.

Du kan selv klikke dig rundt på golf.dk og se videoerne, men de bliver efter aftale med Dansk Golf Union også løbende vist her på hjemmesiden de kommende måneder.

På Youtube er der også mange videoer, der forklarer om de nye regler. Herunder kan du på engelsk se en gennemgang af de 20 vigtigste regelændringer, godt og enkelt forklaret af Yves C. Ton-That, regelekspert hos firmaet Expert Golf.