Vintergreens – vurdering fra dag til dag

De seneste dages frost har betydet, at der på 18-hullers banen nu er spil til vintergreens. Men situationen bliver vurderet fra dag til dag, specielt nu hvor der igen er plusgrader. Så hold øje med “Banen i denne uge” her på forsiden af hjemmesiden, hvor greenkeeperne om morgenen skriver, hvis der er ændringer på banen.

Bemærk, at par 3 banen i øjeblikket er åben til de almindelige sommergreens – det er alene 18 hullers banen, hvor der er spil til vintergreens (det er områder på fairway, der er klippet lidt ekstra ned og hvor der er lavet et hul med et gult flag). Det er ikke tilladt at spille på sommergreens ved frost og rimfrost.

“Der har været frost i greens, og derfor blev de lukket. Det kan være, vi snart åbner op for sommergreens igen, men vi vurderer det fra dag til dag,” fortæller chefgreenkeeper Nick Bosholdt, der altså ikke har truffet en generel beslutning om permanent skift til vintergreens og heller ikke et permanent skift til vinterbanen.

Om vinteren er der nemlig en særlig 18 hullers bane, der endnu ikke er taget i brug. Det er en bane, der første gang blev lavet sidste år – med stor succes. Så det er en gentagelse af denne bane – med lidt små justeringer. Fx kommer hul 18 til at være med den nye green på træningsområdet.

Banen kommer til at gå på tværs af par 3 og 18 hullers banen, og derfor bliver den normale par 3 bane lukket. Til gengæld må par 3 og flexmedlemmer gerne spille på vinterbanen.

Her på siden kan du se kortet over vinterbanen, men der kommer flere informationer om scorekort og lignende, når vinterbanen bliver taget i brug.