Snapsedag i golfklubben med big band musik

Peter i Restaurant Birdie startede efterårets og vinterens arrangementer med snapse-smagning, hvor der også var mulighed for at få en frokost.

Fire snapse-entusiaster havde medbragt forskellige snapse/bittere, som de fremmødte kunne smage og bedømme.

Alle fik udleveret et skema til denne bedømmelse og efter mange kyndige smagsdommeres vurdering blev vinderen en ” Paradis æble” snaps årgang 2017 fremstillet af Anne Munck og gennemsmagt/kvalitetsvurderet af Klaus Bønlykke i små portioner fra små teskeer.

Præmien var en flaske snaps lavet med rav samt specialflaske og diplom, som blev overrakt af Peter fra Restaurant Birdie.

Som supplement til dagens arrangement underholdt Savoy Big Band med såvel Jazz som swing.

Alt i alt et godt og hyggeligt arrangement, hvor der var plads til flere, der kunne smage på varene og lade sig underholde.

“Vi gentager arrangementet igen til næste år, hvor der gerne skulle komme flere, hvor det vil blive præciseret, at det ikke et lukket arrangement,” siger Peter Lassen.