Hole in one på hul 7 – se profspillers forsøg

Så lykkedes det igen en spiller at få bolden i hul på et enkelt slag. “Igen” er måske så meget sagt, for det er meget sjældent, det sker – og mange af os kommer aldrig til at opleve det. Denne gang var det en greenfee-spiller, nemlig Leif Søndergaard fra Lyngbygaard Golfklub – og det flotte resultat blev opnået på hul 7. Det er godt nok ratet som banens nemmeste, men derfor er der alligevel ret lang vej til en hole in one….

Tillykke til Lars Søndergaard.

Hvor svært er det så? Herunder kan du se en video, hvor pro-spilleren Edoardo Molinari fik 500 bolde til at forsøge at lave en hole in one på et par 3 hul. I videoen bliver der sagt, at chancerne for, at en pro laver hole in on er en ud af 2500. Se, hvordan det gik – det er en ret underholdende video.