Referat af infomøde for Herredagen

71 medlemmer af Herredagen deltog i Herreklubbens info-arrangementet.

58 medlemmer spillede en runde golf, og 13 medlemmer sluttede sig til selskabet kl. 18.30, hvor mødet blev indledt.

Mens Bjørn gennemgik afleverede scorekort, orienterede Ole bl.a., at der pt. er kommet 15-16 nye medlemmer i Herreklubben. Ole henstillede til, at alle er opmærksomme på de nye medlemmer, og sørger for at tage
godt imod dem, så de bliver godt sluset ind i Herreklubben.

Herredagens nye tider blev gennemgået. Den vigtigste ændring er, at vi nu har reserveret tid fra kl. 14.30–15.30 og 16.00 – 17.30.

Tider, turneringsplan og meget mere er opdateret på Herredagens hjemmeside under Klubber-i-klubben.

Finn redegjorde for proceduren vedr. placering af spillere, der i handicap skifter mellem B-række og A-række eller Elite.

VIGTIGT. Deltagelse i Herredagen forudsætter selvfølgelig medlemskab. Nyt er, at man kun skal reservere tid om onsdagen, udfylde scorekort korrekt og aflevere det i Herredagens postkasse. Vi skal ikke mere tilmelde os til
dagens turnering på GolfBox.

Så nu haster det, hvis du vil spille Herredag på onsdag. Få dit medlemskab i orden, for vi skal meddele sekretariatet, at medlemsskabet er i orden, hvorefter sekretariatet godkender, at du kan bruge Herredagens tildelte tider.

Da Bjørn havde udråbt dagens vindere gik vi glade i gang med dagen ret: Stegt flæsk med kartofler og persillesovs. Perfekt – og ikke et øje var tørt.

SIDSTE: Herredagens turnering begynder på onsdag, men vi har ikke mulighed for at taste før lørdag, så hav venligst tålmodighed.

Med sportslig hilsen
Bjørn og Ole