Forbedrede toiletter er på vej ude på banen

Som de fleste sikker har bemærket, så er den gamle toiletbygning ved hul 12 væk.

Der kommer en ny bygning med to toiletter, som CP Container har sponsoreret, som erstatning for den gamle bygning. Imidlertid er den ny bygning ikke færdig før primo maj, hvorefter den vil blive sat op. Vi regner med at få et midlertidig toilet opsat indenfor kort tid, som så fjernes, når den ny bygning placeres endeligt ved hul 12.

Når det gælder toilettet ved keepeergården (på vej mod hul 4), så er det ved at blive sat i stand. Det har ikke været muligt før nu på grund af den meget kolde periode i marts. Der er nu blevet støbt nyt gulv, og der bliver malet. Toilettet bliver åbnet indenfor to uger.

Vi beklager de gener, som ovenstående medfører, men det har ikke været muligt at få toiletterne færdige før end som nævnt ovenfor.

Til gengæld kan alle se frem til pænere og mere rengøringsvenlige toiletter, når ovenstående er på plads. Der har været en del kritik af banetoiletterne de sidste par år, og vi er derfor glade for endelig at få forbedret forholdene med en god permanent løsning.

Hilsen

Anders, sekretariatet