Blå mandag i golfklubben – noget for din klasse?

Roskilde Golf Klub er en af mange deltagere i en nyskabelse, Blå Mandag Roskilde, hvor en række foreninger og andre aktører tilbyder konfirmanderne aktiviteter. Der er også stor fælles morgenmad, pizza-aftenbuffet og after-party.

I løbet af dagen er der aktiviteter, og her er en af mulighederne altså at spille golf.

Der er tre dage at vælge mellem, 30. april, 7. og 14. maj 2018.

Læs mere på www.blaamandagroskilde.dk.

Arrangørerne af Blå Mandag Roskilde skriver selv om initiativet:

Blå Mandag Roskilde skaber rammerne for en sjov og tryg oplevelse for alle i konfirmationsalderen. Dagen er fyldt med fælles spisning for alle deltagere, sjove aktiviteter rundt om i Roskilde, transport til aktiviteterne, nærvær af politi, beredskab og natteravnene, gode shopping muligheder og et fælles blå mandag afterparty. Det bliver en god dag for konfirmanderne OG forældrene.