Nu spiller vi vinterbane

Så er det endegyldigt slut med at spille til sommergreens. Fra torsdag den 23. november er vi gået over til den helt nye vinterbane, der i år er lavet til formålet. Her er par 3 banen også i spil, så par 3 medlemmerne kan her hen over vinteren også spille på vinterbanen.

Bemærk, at:

  • Vi tee’er op over det hele. Det vil sige, at også slag ude på banen skal foregå på den måde, at du sætter en tee i jorden og lægger bolden på den, inden du slår. Da vinterbanen mange steder går over den normale rough, så må du her godt slå uden at tee op, men de fleste steder vil det være en fordel at gøre det
  • Vi lægger op i bunkers. Riverne bliver fjernet, og det betyder, at bolden meget nemt risikerer at lande i et hul i sandet. Du må derfor gerne lægge din bold i et bedre leje tæt på nede i bunkeren
  • Der skal droppes fri fra alle sommergreens og teesteder. Oversat betyder det, at det er strengt forbudt at slå til sin bold, hvis den er landet på en af de normale sommergreens og -teesteder. I frostvejr er det ikke tilladt at hente bolden, hvis den er landet på sommergreens eller -teesteder

Hvorfor så vinterbane lige nu?

Det våde vejr har virkelig været en udfordring i år, og nu er vi kommet til et tidspunkt, hvor græsset ikke vokser mere, så derfor vil græsset efter et slag i jorden ikke have mulighed for at vokse op.

Den nye vinterbane er lavet på kryds og tværs af den normale bane – for at skåne de normale fairways. Målet er at få en sommerbane, der er i bedre stand allerede fra foråret.

Her kan du læse mere om vinterbanen. Der er også scorekort og andre gode informationer.

Herunder kan du se kortet over vinterbanen. Det øverste billede fra vinterbanens hul 13 – det går fra et hul i buskene på det normale hul 15 over til vintergreenen på hul 12.