Se referat og billeder fra årets sponsormatch

Den 8. september blev den traditionsrige sponsormatch afholdt. Her spilles der om vandrepokalen ”The Claret Jug”, som Jyske Bank havde stående hjemme på hylden fra sidste år.

Vejrudsigten for dagen var meget trist, men heldigvis gik det ikke så galt som lovet. Lidt småregn ind i mellem, men ikke noget der kunne tage det gode humør fra holdene. Der blev gået til den, og der blev spillet flot golf af de 19 deltagende sponsorer. Fra klubben deltog bestyrelsen med et hold.

Trods en fantastisk indsats fra Jyske Bank’s hold, så lykkedes det dem ikke at tage pokalen med hjem igen. Det blev til en flot 2. plads. Den suveræne vinder blev et kombineret hold fra Roskilde Gulventreprise og Roskilde VVS, der stillede med to mand hver. Et godt eksempel på den synergi, der kan skabes ved samarbejde mellem vores sponsorer.

Det vindende hold bestod af:

  • Christian Bay & Kristian Guld fra Roskilde Gulventreprise, Anthon Cordes & Lars Christiansen fra Roskilde VVS

Jyske Bank spillede som nævnt 2. pladsen hjem ved: Steen Hansen, Olav Lerche-Henriksen, Emil Laursen og Lars Mattsson.

3. pladsen spillede CH Ejendomsservice hjem ved: Ruben Heisel, Tommy Christensen, Micah Elm og Franck Elm.

Bedste individuelle score blev Lars Mattsson fra Jyske Bank med 41 point (Stableford).

Hole in one

Peter Lindeblad fra murermester Brian Harders hold lavede en ”hole in one” på hul 17 – hvilket kunne høres over den halve bane.

Stort tillykke med det. En oplevelse som det ikke er alle golfspillere det er forundt at få.

Arrangementet blev gennemført med højt humør fra alle deltagere, og vi ser allerede nu frem til sponsormatchen næste år.

Der skal herfra lyde en tak til alle vores sponsorer – også dem der ikke havde mulighed for at deltage i årets match. Dem håber vi også at se til næste år.

Herunder kan du se en række billeder fra dagen: