Golfvogne i rough og baneratere på fairway

Det har regnet så meget den sidste uges tid, at vi er nødt til at indskærpe, at golfvogne skal holde sig ude i roughen for ikke at risikere at få grimme kørespor på fairway. Det er absolut for tidligt at sige stop for golfvogne på banen, men de store regnmængder gør, at der skal tages ekstra hensyn.

Omkring banen så er der i øvrigt snart en ny rating af hullerne på vej – altså en gennemgang af rækkefølgen med det sværeste først og det letteste sidst.

Mandag den 18. september kommer repræsentanter fra Dansk Golf Union forbi, og de vil kommer hele vejen rundt på banen. De kommer om formiddagen, så spiller du på det tidspunkt, så tag hensyn, når du ser ratingudvalget. Vi ved ikke, hvornår den nye rating så er færdig, men vi er naturligvis spændte på resultatet.

Den nye rating bliver lavet, fordi der de sidste år er lavet forskellige ændringer på banen, fx flytning af teesteder på hul 11, 14 og 17.