Hjælpere søges til Rehab-Golfen

Det er ikke et fuldtidsjob vi opslår her; men blot et ønske om lejlighedsvis at kunne få 2-3 timers hjælp fra en af de mange glade og flinke golfspillere i Roskilde Golf Klub.

Det drejer sig om, at vi af og til oplever, at en af de faste hjælpere er forhindret i at deltage i træningen fredag kl. 10.30- ca. 13.30. (vi er fem faste hjælpere og ca. 15-17 spillere heraf typisk 8-12 til stede om fredagen).

Vore spillere er typisk så svært handicappede, at de ikke kan klare sig selv på en runde på par-tre-banen, og det er svært at være opmærksom på alle, hvis der er over tre på et hold.

Hjælperne går runden med Rehab-golferne og hjælper med småting, som alene vedrører golfspillet. Det kan f.eks være at forhindre spillerne i at ramme hinanden eller falde i staver og gå helt i stå. Eller at holde øje med golfboldene og finde de bolde, som ryger i grøft eller i rough samt alm. caddie funktioner. Spillerne kører enten på el-scooter eller de, der kan gå selv, trækker selv deres trollie

Din løn ved at stå til rådighed ca. én gang om måneden, vil være det store personlige udbytte du selv vil få ved at opdage den glæde din hjælp spreder blandt de handicappede. Her er ingen brok, kun glade smil. Flere af de handicappede, som kan tale, siger helt klart, at fredagstræningen er ugens højdepunkt det gælder også de Afasi-ramte (uden teleevner), som typisk siger, “når man spiller golf, glemmer man helt at man ikke kan tale”.

Hvis du er interesseret i at hjælpe, så kom og se på en fredag mellem 10.30 og 13.30 på par-tre-banen eller kontakt Hans Møllegaard.

Mvh.
Hans Møllegaard