Hul 10 og 11 er åbnet – vi bruger måtter på enkelte huller

Nu er 18 hullers banen fuldt åben. Vi spiller til sommergreens og på mange teesteder slår vi også ud normalt. Der er dog enkelte teesteder, der ikke er taget i brug endnu. Her bruger vi måtter.

Det drejer sig aktuelt om hul 2, 4, 5, 7, 8, 13 og 17.

Vi “lægge op” ude på banen. Det betyder, at vi må lægge bolden på noget græs inden for en afstand af et scorekort fra der, hvor bolden er landet. Du kan godt blive reguleret i handicap, selv om der er denne lille fordel. Ordningen gælder, indtil græsset er vokset op de fleste steder.

Der er også åben for brug af golfbil, og alle toiletter på banen er åbne.

I uge 16 – det er ugen efter påske – bliver der eftersået på teesteder og greens. Tirsdag gælder det teestederne og greens om onsdagen. Eftersåning gøres for at forbedre spillekvaliteten ved at indføre nogle gode græsplanter.