Sommergreens fra vinter-tee’s

Nu spiller vi til sommer-greens i Roskilde Golf Klub. Vejrudsigten for den kommende tid er så god, at chefgreenkeeper Nick Bosholdt har bestemt, at det er forsvarligt at åbne op for sommergreens.

Betingelserne er dog som sædvanlig, at hvis temperaturen er 0 eller mindre end det (også hvis der ikke decideret er frost-hvidt), så spiller alle til vintergreens = gult flag.

”Vi åbner tidligere end sidste år, men det har været en mild vinter, og det ser fornuftigt ud på banen. Jeg kan endda se, at græsset er en lille smule i vækst. Men selvfølgelig skal alle passe ekstra på med opretning af nedslagsmærker. Holder også stadig fast i, at vi skal tee op både på fairway og i semiroughen,” fortæller Nick.

Greenkeepere og baneudvalg har et mål om at gøre sæsonen til sommergreens så lang som mulig, og her i år ser det ud til at kunne lykkes.

Hul 10 og 11 er dog fortsat lukket – her er der som sædvanlig vådt. Det er dog muligt at spille fra hul 9 op til greenen på hul 11. På hul 15 er der også vådt, men ikke mere end at spil godt kan lade sig gøre. Der er afspærringer der, hvor vi ikke må gå ind.

Så altså: Spil til sommergreens fra på fredag, men spil fra vinterteestederne og husk at tee op på fairway og i semirough. God fornøjelse med spillet.