Lukning af toiletter, vaskeplads og hul 10 g 11

Det er vådt og frosten nærmer sig. Det betyder, at der med øjeblikkelig virkning bliver indført nogle ændringer / restriktioner på banen.

Først og fremmest er hul 10 og 11 på den store bane lukket. Hullerne var kortvarigt åbne i forbindelse med Slagter Frimanns andematch søndag, men specielt hul 11 er så våd, at det er svært at gå, uden at få våde fødder. Desuden bliver banen ødelagt ved mere færdsel.

Af samme årsag er det nu slut med at køre golfbiler og scootere for denne sæson. Det gælder over hele banen.

Her til kommer, at vi nu skal lægge op på fairways. Det betyder, at du må flytte bolden inden for et scorekorts afstand for at få bolden lagt op på et stykke græs.

Toiletterne på banen er blevet lukket. De er nemlig ikke frostsikre. Vaskepladsen er også lukket, og det samme gælder vaskeriet på boldautomaten på driving range. Der bliver dermed begrænset brug af driving range.

Der må ikke spilles til greens, når jorden er frossen. Det er ikke nok, at rimfrosten er væk, der må ikke være frost længere nede, hvis der skal spilles til greens. Hvis spillerne er seriøse med denne vurdering, så kan vi holde gang i sommerbanen i længere tid – specielt om eftermiddagene, når frosten slipper taget i jorden.

Hold øje med den opdaterede status under “Banen i denne uge” på forsiden af hjemmesiden.