Ny indspilsgreen bliver afspærret – er ikke klar endnu

2016-06 Ny indspilsgreen - hulPå træningsområdet er en ny og bedre indspilsgreen på vej. Den er større end de andre små greens på området, og kommer i kvalitet næsten også til at ligne greens ude på banen (hvis vi passer godt på den).

MEN: Vejret har ikke været gunstigt nok, så greenen er stadig ikke klar til brug. Der er heller ikke sat hul og flag i, så det var nok til at regne ud, men alligevel har det nu vist sig nødvendigt at afspærre greenen.

Det skyldes, at der desværre er nogen, der har brugt den nye green til at slå ud fra. Se mere på billedet her ved siden af.

Måske har spillerne ikke kunnet regne ud, at det var en ny green, der er på vej her, hvem ved? Men nu bliver området altså spærret af, så det er ekstra tydeligt, at den nye green først skal vokse til, før den kan bruges. Det gælder også ved indspil fra den bunker, der ligger ved siden af indspilsgreenen.

Og så bare lige for en sikkerheds skyld: Det er absolut forbudt at slå med jern fra en green – både på banerne og på øveområderne.

Den nye green bliver klar sidst på året.

Det nye teested på hul 17 er også nyanlagt, og her går det fint med at få græsset til at vokse. Dette teested åbner engang lige efter sommerferien.