22. juni: Forårsafslutning hos Herredagen

Onsdag den 22. juni holder Herredagen det helt store afslutnings arrangement, hvor alle Herredagsspillere opfordres til at deltage.

Du kan melde dig enkeltvis – eller sammen med en makker. Under alle omstændigheder bliver du på dagen sat sammen med en anden spiller, og så spiller I som par “greensome” mod et andet par.

Længere nede kan du læse, hvad greensome går ud på.

Netop fordi det er forårsafslutning, så afvikles Herredagen onsdag den 22. som en “gunstart”. Alle starter samtidig og bagefter bliver der budt på en lækker middag med efterfølgende præmieuddeling i Restaurant Kontoret.

Arrangementet er kl. 15, og selve gunstarten er kl. 15.30 præcis.

Det koster 150 kr. at være med – og der er betaling på dagen.

Der er tilmelding via GolfBox – hvor man kan melde sig til enkeltvis eller sammen med en makker. Det fungerer bedst, hvis man tilmelder sig selv og makkeren på samme tid. Er du tilmeldt enkeltvis i forvejen, og får en makker at være sammen med, så går tilmeldingen bedst igennem, hvis du først sletter dig selv og bagefter tilmelder dig igen sammen med din makker.

Har du problemer med det, så er du velkommen til at sende en mail til en af de to frivillige, der styrer Herredagen, Ole eller Bjørn. Her kan du se deres kontaktoplysninger.

Her kan du se Herredagens side med resultater.

 

Sådan spiller man greensome

Begge spillere slår ud på hvert hul, og parret vælger så det bedste drive at spille videre med.

Spillerne slår hver anden gang, så der kan også være meget taktik,  når man vælger den bold, man vil spille videre med.

Parrets spillehandicap bliver udregnet ud fra en formel.

Spilleren med lavest spillehandicap vægter 60 procent,  mens makkeren kun vægter 40 procent.

Eks.: Torben har 12 slag og Signe har 18 slag. De spiller med spillehandicap: 12*0,6 + 18*0,4 = 14,4 som afrundes til 14.