Nyhedsbrev april 2016 – masser af nyt op til sommersæsonen

Kære alle medlemmer i Roskilde Golf Klub

Det er ved at være tid til at tænke på golf for de af jer, der ikke har spillet hele vinteren. Vi er i gang med at spille på sommergreens. Dog passer vi stadig på græsset ude på banen, så bolden skal tee’s op overalt, og vi spiller fra vinterteesteder. Men fra tirsdag den 12. april spiller vi fuldt normalt på banen.

På forsiden af www.roskildegolfklub.dk kan du altid se den aktuelle status på banen. Det er her, greenkeeperen opdaterer, når der er ændringer og når der bliver lavet større arbejder, som vi skal være opmærksomme på.
I det hele taget er vores nye hjemmeside spækket med informationer om aktiviteter her i sommer. Mange udvalg og klubber i klubben har for længst tilrettelagt sommerprogrammet, så det er bare om at gå ind og kigge, om der er noget, du er interesseret i at være med til.

Herunder kan du få et overblik over nogle af aktiviteterne og nyhederne:

Banen fuldt åben fra 12. april – lidt ventetid i uge 16
Banen åbner nu fuldt med spil fra sommerteesteder. Det sker fra tirsdag den 12. april. Indtil da spiller vi fra vinterteesteder til sommergreens og teer op på hele banen.

I de to første uger vil der blive arbejdet med forbedringer på både teesteder, fairways og greens.

Læs om banen og hvordan vi spiller til og med 11. april

Læs om sommeråbningen fra 12. april

2015 - RGK - hul 17 teestedNyheder på banen i 2016
Der er flere nye teesteder på vej – blandt andet bliver hul 11 spektakulært, fordi vi opfører et nyt teested, der kræver, at vi starter med at slå over vand. Der er også en forbedring af træningsområdet på vej.

Læs mere om alle nyhederne, der er på vej i 2016.

Parmatch og Singlegolf
Spiller du golf med din kæreste eller ægtefælle, hvad så med at melde dig til Parmatch – tre hyggelige golfdage, hvoraf den sidste slutter med en festmiddag.

Er du alene i husstanden om at spille golf, så kan du melde sig til Singlegolf. Her er der fire spilledage samt en afslutningsmatch.

Læs mere om Parmatch

Læs mere om Singlegolf

2015-09 mennesker voksne 22Herredag og damedag
Hver tirsdag er der spilledag for medlemmer af klubbens Damedag og hver onsdag er det herrernes tur. Andre er også velkomne til at spille på de to dage, men både Damedag og Herredag har tider med fortrinsret.

Medlemmer af disse to ”klubber i klubben” har indtil 48 timer før spilledagen fortrinsret til at reservere de bestemte Damedags- og Herredagstider. 48 timer før bliver timerne så frigivet til alle øvrige medlemmer.

Damedagen og Herredagen har hver deres løbende turneringer og arrangementer. Der er også præmier til vinderne, så det koster lidt ekstra at være med i disse to klubber i klubben, men nye fuldtidsmedlemmer er velkomne til at deltage.

Læs mere om Damedagen

Læs mere om Herredagen

Læs mere om de øvrige ”klubber i klubben”

Golfens dag – her kan nye komme og besøge klubben
Søndag den 17. april er der ”Golfens dag” i mange golfklubber landet over – også her hos os. Vi inviterer mulige nye medlemmer til at se vores faciliteter og til at høre lidt om klubben. Der bliver også mulighed for at slå til nogle bolde.

Arrangementet finder sted søndag den 17. april kl. 10-14 – og alle er velkomne uden tilmelding.

Der kommer annonce i Roskilde Avis fredag/lørdag 8./9. april.

Tre måneders prøvemedlemskab for 995 kr.
Kender du en ven, et familiemedlem eller en nabo, som overvejer at begynde med golf, så har vi igen i år et alletiders tilbud om prøvemedlemskab i tre måneder for under 1000 kr. Med i tilbuddet er lån at udstyr, otte gange træning, hygge- og matchaftener og frit spil på par tre banen.

Der er allerede over 30, der har meldt sig. Der er træning mandag eller torsdag aften.

Der bliver holdt informationsmøde onsdag den 20. april kl. 19 i klubhuset.

Læs mere om prøvemedlemskab i Roskilde Golf Klub.

2016-02 Restaurant Kontoret Allan-Laura 2Spis i medlemmernes restaurant
Klubbens nye restauratør, Allan Jensen, er nu gået over til sit sommermenukort. Han er kommet rigtig godt fra start som medlemmernes kok – kom endelig ud og få lidt at spise og drikke enten efter en runde eller bare i forbindelse med en hyggetur.

Her kan du se menukort og åbningstider for Restaurant Kontoret

Ny hjemmeside med masser af information
Vi har fået en ny hjemmeside, der er en kraftig opgradering af den gamle. Her ligger der mange opdaterede informationer om alt i klubben, lige fra matcher, resultater og stillinger til alt om banen og øvrige aktiviteter. Det er her, du fremover finder klubbens kontaktpersoner og læser nyheder.

Læs om den nye hjemmeside.

Vil du være med til at skrive, tage billeder eller opdatere hjemmesiden?
Der bliver mulighed for klubbens udvalg, klubber i klubben og lignende for selv at opdatere deres egne informationer på hjemmesiden, men samtidig vil vi også gerne have et aktivt informationsudvalg med frivillige, der gerne vil bidrage med historier, referater og billeder og som kan være med til at tage de vigtige snakke om prioritering af informationer og udvikling af hjemmesiden fremover.

Tirsdag den 19. april kl. 19 holder vi informationsmøde, hvor udvalg, klubber i klubben og andre interesserede kan få mere at vide om, hvordan hjemmesidesystemet fungerer.

Det er også på dette møde, du kan melde dig som interesseret i at skrive eller tage billeder.

Læs mere om informationsmødet.

2016-03 Anders Schnack 2Ny, daglig leder starter 1. maj
Bestyrelsen har ansat en ny daglig leder, der fra 1. maj bliver den person, der kommer til at binde klubben sammen, og ikke mindst bliver medlemmernes daglige leder og motivator for alle os frivillige.

Anders Schnack hedder den nye leder, der bliver præsenteret ved et arrangement senere i april. Datoen er ikke fastlagt endnu.

Læs mere om den nye, daglige leder.

Rolig generalforsamling med 132 fremmødte

Her kan du læse, hvad der skete på årets generalforsamling.

Vi er også på Facebook
Roskilde Golf Klub er også på Facebook – ”like” vores side, så får du hurtigt at vide, når der er nyheder. Du kan også blive tilknyttet en gruppe kun for medlemmer, hvor vi kan skrive til hinanden, og der er også en gruppe beregnet til klubbens prøvemedlemmer, så de har nemmere ved at finde hinanden og dermed skabe netværk.

Du finder links til klubbens Facebooksider nederst på forsiden.