Velkommen til Roskilde Golf Klubs nye hjemmeside

2016-02 RGK ny hjemmeside4Du befinder dig nu på Roskilde Golf Klubs nye hjemmeside.

Vi trængte til en side, hvor både medlemmer, potentielle nye samt vores greenfeegæster har nemmere ved at finde informationerne. Samtidig skifter vi til et system, der er nemmere at opdatere.

Alt i alt håber vi, at alle får en god oplevelse både her på hjemmesiden og ude i klubben. Siden skal nemlig gerne ende med at afspejle vores klubliv.

Hjemmesiden blev præsenteret søndag den 14. februar i et ret godt fyldt klubhus. Mellem 80 og 100 kom forbi og hørte lidt om den nye hjemmeside fra bestyrelsen og webmaster. Billederne her på siden er fra denne begivenhed.

2016-02 RGK ny hjemmeside3Der kan være enkelte sider, der ikke er fuldt opdateret, men vi er tæt på – og siden vil i det hele taget udvikle sig hen over foråret. Nederst i artiklen vil du kunne se en liste over det, der er på vej. Listen bliver opdateret, efterhånden som vi kommer i mål med de enkelte opgaver – eller der kommer nye til.

 

 

  • Tak til den gruppe af medlemmer, som har været med i en fokusgruppe og undervejs er kommet med input.
  • Tak til Jørgen Wicklow og Dorte Qvist, som har hjulpet med fotos og som har lovet at bruge kameraet endnu mere her i foråret.
  • Tak til Tomas Møller fra Bazuka Reklamebureau med hjælp til teknik og grafik
  • Tak til bestyrelsen for god opbakning undervejs i processen.

Hvad er nyt på hjemmesiden?

Menuer: Først og fremmest er hjemmesiden bygget op med en menulinje inden for forskellige hovedemner.

2016-02 RGK ny hjemmeside5Banen i denne uge: Øverst til venstre på forsiden kan du hurtigt danne dig et overblik over, hvordan banen er i dag / i denne uge. Her vil det fremgå, hvis der er ændringer og særlige forhold, fx lukning af huller, hvis vi skal tee up for at beskytte græsset og lignende. Greenkeeperen holder løbende denne informationsboks opdateret.

Nyheder: De tre vigtigste informationer bliver præsenteret øverst på siden. Det kan være information til medlemmerne, men det kan også være informationer rettet mod fx nye medlemmer.

Øvrige nyheder derunder bliver præsenteret i datorækkefølge, og der er en side, hvor alle nyheder ligger.

Tidsbestilling: Der er login til Golfbox på forsiden. Det er der ikke noget nyt i. Men under menupunktet “Spil golf – Tidsbestilling” kan du faktisk se ledige tider på banen, uden at være logget ind. Og klikker du på en tid, så kommer du ved login direkte ind på den konkrete tid og kan booke den.

2016-02 RGK ny hjemmeside6Eneste ulempe ved denne løsning er, at tider, der er forhåndsreserveret fx til “klubber i klubben”, fremgår som ledige, selv om de stadig er fortrinsret-blokeret. Golfbox kan desværre ikke vise dette på anden måde lige nu.

Aktiviteter: Alle udvalg med særlige aktiviteter samt “klubber i klubben” har fået hver sin egen side, hvor det er muligt at informere både generelt men også om enkelt-aktiviteter. Her er der også særlig information til nye medlemmer, så vi generelt bliver mindre indforståede med vores information.

Kontakt: Der er en hel menu med kontaktmuligheder, så det altid er nemt at finde frem til, hvem der er med i fx udvalg og står for aktiviteter.

Mobilvenlig: Hjemmesiden er lavet, så den også er nem at kigge på, selv når du har en mindre skærm, fx en tablet eller en smartphone.

Indmeldelse: Det er nu muligt at melde sig ind i Roskilde Golf Klub direkte ved hjælp af en formular. Indtil nu har det foregået via udfyldelse af en papirblanket. Man kan også melde sig ud via en formular, ligesom formularer vil blive brugt i en række andre sammenhænge. Lige nu er der tilmelding til Damedagen, til Singlegolf og til forårets prøvemedlemskampagne via formularer. Herredagen kører i stedet tilmelding via GolfBox, og vi bruger i år på at drage erfaringer med de to tilmeldingsmåder.

Restaurant og proshop: Klubbens restaurant samt information om træning og proshop ligger nu direkte på hjemmesiden. Tidligere har restauranten haft sin egen hjemmeside. Protræner Lasse Frølich har stadig sin egen hjemmeside, hvor man skal booke tider, men på klubbens hjemmeside kommer der nu også et overblik over mulighederne for træning, og der er også link direkte til Lasses bookingsystem. Restauranten vil præsentere sig med menukort, særlige tilbud og åbningstider.

Facebook: Vi har fået lavet en integration mellem klubbens Facebook side og hjemmesiden, så indlæg, der bliver postet på Facebook, også bliver vist på hjemmesiden.

Eliten: Divisionsholdene har fået deres egne sider og/eller faner, hvor resultater og stillinger automatisk bliver opdateret. Elitedamerne har fået deres helt egen side, da de nu bruger hjemmesiden også til interne informationer.

2016-02 RGK ny hjemmeside8

 

 

 

 

 

Hvad kommer der senere? – opdateret 31. marts 2016

Herunder får du en liste over de ting, som er på vej.

Fotos: Vi skal have flere fotos på den nye hjemmeside. Alle må gerne bidrage ved at sende fotos til webmaster, men derudover en vi en lille gruppe, der allerede har taget en del billeder og også tager flere i løbet af foråret. Det er Dorte Qvist, Jørgen Wicklow og undertegnede.

Børn og unge: Her er der tomt lige nu – juniorudvalget er ved at blive rekonstrueret og derfor mangler vi lige nu informationer om aktiviteter og praktiske oplysninger.

Gæster: Siderne med information til vores greenfeegæster er ikke helt på plads endnu. Her skal vi have flere billeder lagt ind.

Træning: Oplysningerne om træning i 2016 er ikke klar endnu.

Brugerrettigheder og undervisning: På sigt er det tanken, at flere i klubben skal kunne opdatere informationer på hjemmesiden, fx vil interesserede fra udvalg, klubber i klubben og lignende få mulighed for selv at opdatere deres egne sider. Der vil selvfølgelig blive noget undervisning, som jeg står for.

Referater, artikler og fotos: Hjemmesiden bliver kun god, hvis vi opdaterer informationerne og skaber noget liv, som medlemmerne interesserer sig for. Så derfor håber vi, at I medlemmer har lyst til at hjælpe med referater fra begivenheder, artikler om interessante emner og meget gerne fotos – fra arrangementer, fra spil og natur på banen, fra livet i og omkring klubhuset, af mennesker og sjove episoder.

Henrik Overgaard Pedersen

Webmaster

www.sprogtips.dk

Herunder ses fokusgruppen fra det første møde om den nye hjemmeside, der blev holdt i augugst 2015.

Deltagerne på det første møde var en god blanding af nye og rutinerede medlemmer. Fra venstre: Ole Filtenborg, Ole K. Sørensen, Poul Kortegaard, Hans Møllegaard, Henrik Overgaard Pedersen, Dorte Qvist, formand Kim Møller Behrend, Jens Juel, Birgitte Høyer og Michael Høgsbro.
Deltagerne på det første møde var en god blanding af nye og rutinerede medlemmer. Fra venstre: Ole Filtenborg, Ole K. Sørensen, Poul Kortegaard, Hans Møllegaard, Henrik Overgaard Pedersen, Dorte Qvist, formand Kim Møller Behrend, Jens Juel, Birgitte Høyer og Michael Høgsbro.