Banen i denne uge

18 huls og par 3 banen er LUKKET. Vinterbanen er åben.

Kørsel med golfbiler og scootees er ikke tilladt på vinterbanen.

På vinterbanen lægger vi eller tee’er bolden op inden for et scorekorts afstand af, hvor den er landet. Det gør vi for at beskytte græsset.

Her finder du flere informationer om overgang til vinterbane – herunder scorekort og konverteringstabel.

Her finder du en beskrivelse af vinterbanen.

Lukket for vandet, men toilet ved hul 12

Der er lukket for vandet, så toilettet ved hul 4 og vandhaner på banen virker ikke. Det samme gælder boldvaskeren på drivingrange, og vi kan heller ikke køre med boldopsamler, så du skal selv samle bolde.

Toilettet på hul 12 er dog åbent og virker hele året.

Alle må spille vinterbanen

Alle medlemmer må spille vinterbanen – både fuldtids-, flex- og par 3 medlemmer. Der er tidsbestilling via GolfBox. Par 3 medlemmer uden GolfBox-login kan derfor bestille tid ved i god tid at skrive en mail til sekretariatet eller møde op på dagen og gå ud, hvor der er ledige tider. Du kan orientere dig hjemmefra her via siden ved visning af tidsbestillinger. Vær dog opmærksom på, at andre medlemmer kan nå at bestille de ledige tider, mens du er på vej, så kig på skærmen i klubhuset, inden du går ud.