Banen i denne uge

Vi spiller nu vinterbane i stedet for sommerbane

De normale baner (par 3 og 18-hullers banerne) er lukket. Til gengæld er der lavet en særlig vinterbane, som alle medlemmer må spille. Vinterbanen går på tværs af begge baner til særlige vintergreens – og i et helt andet hulforløb end det normale. Vinterbanen er lavet for at skåne sommerbanen og for at sikre en anderledes og sjovere spilleoplevelse i vintermånederne.

Puttinggreen er også lukket, ligesom der er lukket for al kørsel med golfbiler/scootere.

Her finder du en beskrivelse af vinterbanen.

Der skal fortsat bestilles tid i GolfBox (vælg 18 hullers banen). Bekræft din tid på computeren i klubhuset, inden du slår ud – og tag et scorekort på hylden ved sekretariatet. Der bliver ikke printet scorekort ud på printeren i vinterhalvåret.

Par 3 medlemmer kan ikke selv bestille tid i GolfBox, så I skal kontakte sekretariatet og bede om hjælp til det.