Træning og priser

2016-05 junior range 02Har du brug for at få trænet dit sving, dine chips, din putting eller hvad som helst andet, der kan gavne dit spil ude på banen, så står Lasse, Martin og Emil til rådighed med individuel træning.

Se under fanen “Booking”, hvordan du bestiller tid.

Trænerne tager hensyn til både dit niveau og dine ønsker – og de kan helt sikkert hjælpe med, at du forbedrer dig, uanset om du er begynder, rutineret motionist eller elitespiller.

Priser for individuel træning 2017:

• 1 klik / 1 lektion (20 min) 200 kr.
  • 5 klip / 5 lektioner 900 kr.
  • 10 klip / 10 lektioner 1600 kr.

Bliver du forhindret, så kan du få pengene tilbage, hvis du afbooker senest 24 timer før træningen. Du får ikke penge tilbage, hvis du melder afbud senere end 24 timer før.

JLW_2578Hvert år har Lasse og Martin tilbud om særlig holdtræning.

Du tilmelder dig under fanen “Booking”, via  www.frolichgolf.dk. Her kan du i ro og mag sætte det ønskede beløb ind og bestille din træning. Du kan også komme ind og betale og bestille tid i Prohoppen i klubben.

Priser for holdtræning:

• En times kursus med minimum fire og maksimum otte personer = 125 kr. pr. person

Her kan du se programmet for foråret 2017.

I foråret 2017 er der mulighed for at tilmelde sig holdtræning inden for følgende kategorier:

• Kortspil
  • Putting
  • Bunker
  • Driver
  • Grundslag

Du booker dine tider, både til holdtræning og individuel træning via www.frolichgolf.dk – eller du kan bestille tid i Proshoppen i klubben.

Du kan også komme direkte på Proshoppens bookingsystem via loginboksen herunder. Det er den samme, der er på www.frolichgolf.dk.

Har du ikke booket via bookingsystemet før, så skal du først oprette dig. Du kan godt oprette dig med dit medlemsnummer og din kode til GolfBox, hvis det gør det nemmere for dig, men det bestemmer du selv, for de to systemer er ikke sammenkoblet.