Trænerne og proshoppen

Roskilde Golf Klub har to trænere tilknyttet klubben.

Lasse Frølich er vores protræner – og Martin Hansen er hans assistent. Begge er trænere på et højt niveau.

Trænerteamet tilbyder træning i hold og individuelt. Det er også Lasse og Martin, der står i spidsen for juniortræningen samt træningen for voksne begyndere.

Lasse Frølich har sin egen hjemmeside, www.frolichgolf.dk. Det er via denne side, at du booker træningstider og tilmelder dig holdtræning. Her kan du se oversigten over holdtræning.

Det er desuden de to trænere, der hjælper gæstende greenfeespillere. Det er muligt at betale og registrere sin tid ved computeren, der hænger ind til golfshoppen ved indgangen inde fra klubhuset.

Lasse startede som golftrænerelev i Roskilde i 2008, blev assistent i 2011 – og siden 2013 har han været klubbens A-protræner.

Martin Hansen startede som assistent i 2014.

Lasse har også en golfshop, hvor det er muligt at købe udstyr, bolde og tøj.

Du kan også købe drivere, køller, jern og puttere – og få udstyret tilpasset præcist efter dit sving og din størrelse.

Åbningstiderne i Proshoppen i sommersæsonen er 10-18 mandag til fredag og 9-16 lørdag og søndag.

Du kan booke træningstider både i Proshoppen og på www.frolichgolf.dk.

Tlf. nr. til Proshoppen: 46 32 61 00

Mail til Proshoppen: frolichgolf@hotmail.com

Du kan også følge Frølich Golf på Facebook.

Lasse Frølich
Protræner
frolichgolf@hotmail.com
53 50 28 25 - send sms, så ringer jeg dig op
Martin Hansen
Proassistenttræner

46 32 61 00 - Proshoppen
Emil Lindvig NIelsen
Medarbejder i Proshoppen

46 32 61 00 - Proshoppen

Du kan booke tider både til individuel træning og til holdtræning via www.frolichgolf.dk. Du skal oprette dig som bruger, men det er muligt at oprette dig med dit dgu-nummer og den samme adgangskode som til Golfbox (de seks første cifre i dit personnummer), så du ikke skal huske flere koder.