Trænerne og proshoppen

Roskilde Golf Klub har to trænere og en assistent tilknyttet klubben.

Lasse Frølich og Martin Hansen er begge PGA pro’er. Emil Lindvig er assistent.

Trænerteamet tilbyder træning i hold og individuelt. Det er også Lasse og Martin, der står i spidsen for juniortræningen samt træningen for voksne begyndere.

Lasse Frølich har sin egen hjemmeside, www.frolichgolf.dk. Det er via denne side, at du booker træningstider og tilmelder dig holdtræning. Her kan du se oversigten over holdtræning og priser.

Lasse startede som golftrænerelev i Roskilde i 2008, blev assistent i 2011 – og siden 2013 har han været klubbens A-protræner.

Martin Hansen startede som assistent i 2014.

Lasse Frølich
frolichgolf@hotmail.com
53 50 28 25 - send sms, så ringer jeg dig op
Martin Hansen

Emil Lindvig Nielsen
Assistent og medarbejder i Proshoppen

46 32 61 00 - Proshoppen

Lasse har også en golfshop, hvor det er muligt at købe udstyr, bolde og tøj.

Du kan også købe drivere, køller, jern og puttere – og få udstyret tilpasset præcist efter dit sving og din størrelse.

Åbningstiderne i Proshoppen i sommersæsonen er 10-18 mandag til torsdag, 10-16 fredag og 9-16 lørdag og søndag.

Du kan booke træningstider både i Proshoppen og på www.frolichgolf.dk.

Tlf. nr. til Proshoppen: 46 32 61 00

Mail til Proshoppen: frolichgolf@hotmail.com

Du kan også følge Frølich Golf på Facebook.

Lasse Frølich
frolichgolf@hotmail.com
53 50 28 25 - send sms, så ringer jeg dig op
Martin Hansen

Emil Lindvig Nielsen
Assistent og medarbejder i Proshoppen

46 32 61 00 - Proshoppen

Du kan booke tider både til individuel træning og til holdtræning via www.frolichgolf.dk. Du skal oprette dig som bruger, men det er muligt at oprette dig med dit dgu-nummer og den samme adgangskode som til Golfbox (de seks første cifre i dit personnummer), så du ikke skal huske flere koder.