Advokatfirmaet_ROAR_logo

Restauarant kontoret sort

Spar Nord

Otto Suenson

At være sponsor i Roskilde Golf Klub er ikke kun et spørgsmål om, at man betaler et beløb og dermed får “kick-back”. Du skal som sponsor selv være aktiv – til gengæld lover vi dig at stille hele vores klub til din rådighed.

Som aktiv i klubben tilbyder vi dig deltagelse i årlige sponsorevents, eventuelle netværks- og erhvervsklub relaterede events, deltagelse i klubturneringer, klubber-i-klubben og mange andre sociale events – det er kun et spørgsmål om, hvor meget du selv vil gøre….

Men hvad er det egentlig man som sponsor får adgang til? Jo, svaret er meget simpelt – man får adgang til en af Danmarks største medlemsejede golfklubber og med det følger over 1500 aktive golfspillere, deres kollegaer, deres netværk, deres familier og bekendte.

Kort sagt får du adgang til en markant og attraktiv målgruppe af velstillede og købedygtige danskere. Disse forbrugere er – ifølge Dansk Golf Union og Danmarks Statistik – kendetegnet ved, at have en længerevarende uddannelse, højere husstandsindkomst, oftere at være selvstændigt erhvervsdrivende og at have flere penge til forbrug end gennemsnitsdanskeren.

Disse golfspillere og deres omgangskredse er oftest storforbrugere af ny teknologi og nyt design. Kvalitet er prioriteret meget højt og de bruger hellere end gerne lidt ekstra på gode produkter.

Kontakt sponsorudvalget, hvis du ønsker at være sponsor og gøre dig synlig i Roskilde Golf Klub – se under fanen “Kontakt”.

Roskilde Golf Klubs sponsorudvalg har indgået et samarbejde med et professionelt erhvervsnetværk udbudt af House of Network. Klubben har igennem længere tid arbejdet på at kunne tilbyde sine sponsorer et netværk, hvor man kan mødes med hinanden og hvor også deres virksomheder kan være i fokus. Nu har alle mulighed for at møde hinanden hver  3. torsdag morgen kl. 7.15.

Her har vores sponsorer mulighed for at lægge specielle tilbud til klubbens medlemmer.

September 2017: Tilbud på vine fra Gila Vinimport.

Roskilde Golf Klub har indgået to særlige aftaler, hvor medlemmerne indirekte kan give ekstra støtte til klubben.

Det er ved at købe varer på nettet via Foreningssalg og købe benzin hos OK Benzin.

Vi har samlet information om disse to indkøbs- og rabataftaler på en særlig side, som du kan finde her.

Thomas Jensen
Formand for sponsorudvalget