Tidsbestilling

2016-05 Touch computerVær opmærksom på, at du skal udskrive et scorekort via touchskærmen og printeren i klubhuset, før du går ud på banen. Det gælder både klubmedlemmer og greenfeespillere. Scorekortet med navn, DGU-nummer og starttid er adgangskortet for at være på banen - og det skal vises til baneservice, når de kommer rundt.

Du skal bekræfte din tid og udskrive scorekort allersenest 10 minutter før din starttid.

Herunder kan du få et overblik over ledige tider - og trykker du på en bestemt tid bliver du ført direkte til Golfbox, hvor du kan booke tiden ved at logge på.

Vi har en udfordring med visning af tider med fortrinsret. Det er sådan, at en del tider er forhåndsreservert til diverse "klubber i klubben", fx herre- og damedag. På login-billedet ser det ud som om, at alle disse tider er ledige - det er først, når du klikker ind på en tid, du finder ud af, om den er blokeret. Vi håber, at Golfbox på sigt kan lave dette om. Vi kan også som standard vise tiderne optaget, men da ikke bookede tider frigives til almindelig booking 48 timer før, så kan vi risikere, at medlemmer, der gerne ville ud at spille, ikke opdager, at der er tider ledige.

Medlemmer af den gruppe, der har fået forhåndsreserveret tiden, har mulighed for at booke tiden før andre, indtil 48 timer før, hvor tiden bliver frigivet til almindelig booking.

Generelt har vi følgende fortrinsretter:

• Mandag kl. 9-12: Formiddagsgolferne spiller på par 3 banen. Banen er lukket for alle andre.
  • Mandag kl. 17-20.30: Der er kaninmatch på 18 hullers banen. Hele banen er lukket.
  • Tirsdag: Damedagen har flere tider med fortrinsret på 18 hullers banen - både om morgenen, til middag og om eftermiddagen.
  • Onsdag: Herredagen har flere tider med fortrinsret på 18 hullers banen - både om morgenen, til middag og om eftermiddagen.
  • Torsdag kl. 9.30-10.07: "Præsidenterne" har seks tider med fortrinsret om morgenen.
  • Torsdag - 1. april - 30. september: Seniorerne har fortrinsret på følgende tidspunkter: 7.30–9.22 samt kl. 10.15–10.52 - Gunstart på bag 9
  • Torsdag kl. 15.30-17.30: Juniorerne har torsdagsmatch - 1. teested er lukket.
  • Fredag kl. 8.30-10.30- 1. oktober - 31. marts: Seniorerne har gunstart på bag 9 kl. 8.30-10.30
  • Lørdage og søndage kl. 8.30-9.30: Weekendgolferne har fortrinsret (undtaget dage med turnering eller match)
  • Søndage kl. 16 til mandag kl. 8: Driving range er lukket. Alle bolde samles ind søndag eftermiddag/aften og der klippes græs tidligt mandag morgen.