Kontingenter og medlemstyper

Her finder du kontingenterne for 2016.

I Roskilde Golf Klub skal du som nyt medlem ikke betale indskud - og kontingent til Dansk Golf Union er inkluderet.

Senior fra 25 år

Pris pr. år: 6.900 kr.

Du har fri afgang til 18 hullers banen, par 3 banen og træningsfaciliteter inkl. bolde på drivingrange. Du har også adgang til rabat-ordninger og greenfeesamarbejde med andre klubber. Kort sagt: Et fuldt medlemskab.

Ungsenior, 19-24 år

Pris pr. år: 3.450 kr.

Du har fri afgang til 18 hullers banen, par 3 banen og træningsfaciliteter inkl. bolde på drivingrange. Du har også adgang til rabat-ordninger og greenfeesamarbejde med andre klubber. Også et fuldt medlemskab.

SemiFlex, fra 19 år

Pris pr. år: 3.000 kr.

Du kan spille fem runder på 18 hullers banen samt så meget du vil på par 3 banen. Du kan også benytte træningsfaciliteterne og har gratis bolde på drivingrange. Det er et medlemskab til dig, der enten ikke får spillet så meget eller som er på vej fra at være begynder til at spille på den store bane.

Du er også velkommen til kaninmatcher om mandagen, som finder sted på den store bane. Det tæller ikke med i de fem runder. Får du i løbet af året lyst til at spille mere end fem gange på den store bane, kan du købe fem ekstra semiflexbilletter til 1000 kr. Flexmedlemmer kan ikke invitere gæster med til reduceret greenfee pris.

Du har mulighed for at spille på andre baner, der modtager flex-medlemmer, men du kan ikke spille på baner, der siger nej til flex-medlemmer.

Med dette medlemskab kan du ikke deltage i andre klubturneringer end kaninmatch.

Par 3, alle aldre

Pris pr. år: 2.000 kr.

Du kan spille så meget du vil på par 3 banen og kan også træne både på driving range (inklusiv gratis bolde) samt på vores indspils- og træningsbane samt store putting green.

Det er typisk et medlemskab for begynderen og/eller for dig, der gerne bruger tid på at træne. Et par 3 medlemskab er også ideelt for dig, der ønsker at køre ud til klubben og spille på banen en time eller to uden at have booket tid på forhånd.

Junior, fra ca. 10-18 år

Pris pr. år: 1500 kr.

Mikro, fra ca. 5-9 år

Pris pr. år: 500 kr.

Mikromedlemmer kan bruge alle træningsfaciliteter, men skal være i selskab med en voksen.

Aktivitetsniveauet for mikroerne afhænger af, hvor mange frivillige forældre og ledere der hjælper til.

Kan jeg skifte klub, hvis jeg er Super Greenfee spiller?

Spillere, der har betalt for at være med i den særlig "Super Greenfee Ordning" (SGO), som gør det muligt at spille på andre SGO-baner, kan godt kan skifte til en anden klub, der er med i ordningen, men der kan være en karensperiode på to år, hvis man skifter klub og fortsat ønsker at være med i SGO ordningen.

Hvornår skal jeg betale?

SemiFlex, par 3 og mikroer betaler kontingent en gang om året i januar. Alle andre betaler halvårligt.