Greenfeepriser, aftaler og SGO

Alle medlemmer af en dansk eller udenlands golfklub kan normalt spille på fremmede golfbaner mod betaling af greenfee. Mange klubber har dog fastsat en handicapgrænse for adgang til deres bane. Det har vi også her i Roskilde Golf Klub, hvor handicapgrænsen på den 18 hullers banen er 34.

Du kan søge information om andre klubbers regler for gæster på klubbernes hjemmeside. Det kan du fx gøre via www.golf.dk. Her kan du også logge ind på Golfbox og reservere starttider.

Det er en god ide altid at holde sig orienteret om eventuelle lokale regler i klubben, som du besøger. Disse er normalt beskrevet på scorekortet samt i klubbens baneguide.

Medbring for en sikkerheds skyld altid dit DGU kort, når du besøger en fremmed bane.

Alle rabatordninger er kun for fuldt betalende medlemmer. Flex- og par-3 medlemmer kan derfor ikke benytte sig af disse ordninger.

Roskilde Golfklub har greenfee aftaler med følgende klubber:

Rabatten er 100 kr. på den til enhver tid gældende greenfee.

Det gælder både, når vi besøger de andre baner og når spillere fra disse baner besøger os.

18-hullers banen:

• Hverdage 300 kr.
  • Weekend/helligdage 350 kr.

Juniorer i følgeskab med min. én fuldt betalende voksen spiller gratis (betaling er kontant eller dankort). Juniorer, der spiller uden betalende voksen, betaler ½ greenfee. Ved rabat på voksengreenfee er denne aftale ikke gældende (og rabatter kan ikke kombineres).

18-hullers vinterbane (ved frost):

• Hverdage 150 kr.
  • Weekend/helligdage 175 kr.

Juniorer betaler fuld pris på vinterbane.

100 kr. i rabat, hvis du spiller med et medlem

I sommersæsonen får du reduceret greenfee med 100 kr., hvis du spiller sammen med et fuldtidsmedlem af Roskilde Golf Klub. Notér medlemmets DGU-nr. og navn i greenfeebogen. Max 1 gæst pr medlem.

Hvis du har bestilt tid på forhånd, så kan du få udskrevet et scorekort, når du bekræfter din tid på klubbens touchskærm ved indskrivningen ved Proshoppen.

På 18-hullers banen er der en handicapbegrænsning på 34. Du skal kunne vise et gyldigt medlemskort fra en DGU golfklub eller tilsvarende udenlandsk klub.

Bolde og vogne

Der er mulighed for opvarmning på vores drivingrange. Bolde købes for 20 kr. pr kurv med 35 bolde. En trolley/golfvogn kan lejes for 30 kr. Ønsker du en el-golfbil, skal du reservere den på tlf. 46 37 01 81 (kun åbent på hverdage). Den koster kr. 250.-.

Par 3 banen:

Alle dage 150 kr. (ingen rabatter).

På par 3 banen er der ingen handicapbegrænsning, og der kræves ikke DGU-kort.

Der er ingen tidsbestilling, men boldrende. Scorekort til par-3 banen finder du på hylden under printeren ved indskrivningen.

Er I en større gruppe?

Ring til vores sekretariat på tlf. 46 37 01 81, hvis I er en større gruppe, som ønsker at gå ud efter hinanden.

Roskilde Golf Klub er med i “SGO”, som står for Super Greenfee Ordning”.

Som deltager i Super Greenfee Ordningen kan du for 900 kr. spille frit på følgende baner:

Ordningen er åben for fuldtidsmedlemmer og ikke par 3 eller flexmedlemmer.

Du bestiller SGO i sekretariatet. Når du spiller hos en af ovennævnte klubber, skal du blot indskrive dig efter forskrifterne i den SGO klub du besøger.

Ordningen gælder alene private runder, og kan ikke benyttes som betaling for deltagelse i turneringer eller Company Days.

Spillere med et SGO kort kan godt skifte klub mellem de ovennævnte, men der vil være karensperiode på to år, hvis man skifter klub og fortsat ønsker at være med i SGO ordningen.

Det besluttes fra år til år, om Roskilde Golf Klub er med i ordningen. Vi er med til udløbet af 2017. Det bliver senere besluttet, om vi er med i 2018.