Indkøbs- og rabataftaler

Her på siden kan du se mere om to særlige aftaler, hvor du via dit forbrug kan støtte Roskilde Golf Klub. Det gør du ved at tanke benzin hos OK Benzin, når du har oprettet dig – og ved at handle hos Foreningssalg.dk, når du køber på nettet.

Foreningssalg

Roskilde Golf Klub har indgået samarbejde med Foreningssalg.dk

Foreningssalg.dk er en hjemmeside, der har til formål at støtte foreningslivet i Danmark. Der er p.t. indgået aftale med ca. 800 webshops, der alle giver et procentvis afkast til foreningen – hver gang der foretages en handel via Foreningssalg.dk.

Du har ingen ekstra omkostninger, når du handler via Foreningssalg.dk. På Foreningssalg.dk gælder samme vilkår, som når du handler direkte i butikken på nettet og der er selvfølgelig også de samme priser og tilbud.

Her er en video, der beskriver, hvordan du gør:

OK_Benzin gl logo

Hvis du opretter dig på OK benzin, så støtter du Roskilde Golf Klub, hver gang du tanker brændstof til din bil.

OK sender 6 øre videre til Roskilde Golf Klub, hver eneste gang du som medlem tanker 1 liter benzin eller diesel hos OK. Derudover får klubben 250 kr. første gang, hvert medlem har tanket 500 liter på kortet.

Tag en brochure i klubhuset eller gå allerede nu ind på www.ok.dk/lokalsporten og opret dig.