Match for prøvemedlemmer

2017-06 RGK Proevematch 7Næste prøvemedlemsmatch 15. juli (flyttet fra den 8. juli)

Næste match for prøvemedlemmer løber af stablen lørdag den 15. juli kl. 10. Sidst var vi ca. 40. Denne gang skulle vi gerne højere op. Kom ud og oplev en golfdag med højt humør og hyggelig frokost efter matchen.

Der er mødetid senest kl. 9.45, hvor du melder din ankomst i det lille mødelokale. Du får derefter udleveret scorekort samt holdfordeling. Når alle er mødt, samles vi udenfor klubhuset ved trappen, hvor der vil blive orienteret om matchen. Der er start kl. 10.00.

Udstyr kan som sædvanlig lånes i shoppen. Du skal selv medbringe bolde, tees, blyant, pitchfork osv., (kan købes i shoppen).

Der spilles en stablefordmatch med gunstart på ni huller. Alle spillere får tildelt tre ekstra slag på hvert hul.

Efterfølgende er der præmieuddeling og frokost i klubhuset. Vi håber, at alle vil deltage i det hyggelige samvær. Det er en perfekt lejlighed til at lære andre nye golfere at kende.

Det koster 100 kr. at være med. Beløbet dækker matchfee, som går til præmier, samt frokost med øl, vand, et glas vin eller kaffe til. Du betaler i klubhuset om morgenen ved registreringen. Husk kontanter.

Hvis du vælger at springe frokosten over er matchfee 30 kr.

Du kan allerede nu tilmelde dig her på siden, men husk sidste frist er 13. juli kl. 20.

På gensyn til en ny spændende oplevelse på golfbanen.

Freddy Brix – dagens matchleder

Udvalg for prøvemedlemmer

Ja, jeg vil gerne være med til matchen for prøvemedlemmer lørdag den 6. juli:

Bemærk, at hvis du har et 2- eller 3-cifret medlemsnummer, så skal du sætte et eller to nuller foran, så der kommer til at stå fire cifre:

• Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Her kan du se listen over deltagere, efterhånden som tilmeldingerne indløber- du skal trykke F5, hvis du ikke med det samme kan se din tilmelding:

Navn Skriv, om du deltager i frokosten
Ingen indtastninger endnu