Match for prøvemedlemmer

2016-09-rgk-par-3-match-28Vintermatch for efterårets prøvemedlemmer

Selv om det er vinter, kan der spilles golf på vores par 3 bane. Undtaget når det har regnet, og banen er meget våd samt ved snedække.

Udvalget for prøvemedlemmer vil derfor arrangere en match for alle efterårets prøvemedlemmer

Søndag den 12. februar 2017 på par 3 banen

– denne match er blevet aflyst på grund af sne.

Oplysninger om næste match kommer snarest muligt.

Der er mødetid senest kl. 9.45, hvor du melder din ankomst i det lille mødelokale. Du får herefter udleveret scorekort samt holdfordeling. Når alle er mødt, samles vi udenfor klubhuset ved hul 1 på par 3 banen, hvor der vil blive orienteret om matchen. Der er start kl. 10.

Du skal selv medbringe udstyr. Og husk lidt varmt tøj.

Der spilles en stablefordmatch på ni huller. Alle spillere får tildelt tre ekstra slag på hvert hul. Der skal tees op på hele par 3 banen.

Efterfølgende er der præmieuddeling i klubhuset. Restaurant Kontorets køkken er lukket i februar, men det kan stadig lade sig gøre at købe vand, øl, kaffe og te m.v. i baren, som er åben. Man er velkommen til at medbringe sin egen mad, hvis man har lyst.

Det koster 30 kr. at være med. Denne matchfee dækker præmier. Du betaler i klubhuset om morgenen ved registreringen. Husk rede penge.

På gensyn til en forhåbentlig oplevelsesrig match.

Hans Bomholt – dagens matchleder

Tilmelding til næste match er ikke åben endnu.

Bemærk, at hvis du har et 2- eller 3-cifret medlemsnummer, så skal du sætte et eller to nuller foran, så der kommer til at stå fire cifre:

Her kan du se listen over deltagere, efterhånden som tilmeldingerne indløber- du skal trykke F5, hvis du ikke med det samme kan se din tilmelding:

Ingen indtastninger endnu