Match for prøvemedlemmer

2016-09-rgk-par-3-match-28Her annoncerer vi, når der er mathcer for prøvemedlemmer.

Nedenstående er fra sidste match. Disse oplysninger bliver opdateret, når vi er klar med næste match.

Lørdag den 11. marts kl. 10 har klubbens udvalg for prøvemedlemmer arrangeret den sidste vintermatch målrettet de nye, der startede i efteråret.

Sidste tilmelding den 9. marts.

Desværre var vi nødt til at aflyse i februar på grund af sne, men det ser ud til at vejrguderne er med os denne gang.  Vi håber på rigtig mange tilmeldinger, da matchen jo sagtens bruges som kickstart på den nye sæson.

Der er mødetid senest kl. 9.45, hvor du melder din ankomst i det lille mødelokale. Du får herefter udleveret scorekort samt holdfordeling. Når alle er mødt, samles vi udenfor klubhuset ved hul 1 på par 3 banen, hvor der vil blive orienteret om matchen. Der er start kl. 10.

Du skal selv medbringe udstyr. Og husk lidt varmt tøj.

Der spilles en stablefordmatch på ni huller. Alle spillere får tildelt tre ekstra slag på hvert hul. Der skal tees op på hele par 3 banen.

Efterfølgende er der præmieuddeling i klubhuset. Vi håber også, at du vil deltage i den lette frokost samtidig med præmieuddelingen. Frokosten er for egen regning.

Det koster 30 kr. at være med. Denne matchfee dækker præmier. Du betaler i klubhuset om morgenen ved registreringen. Husk rede penge.

På gensyn til en ny match og et forhåbentlig spirende forår.

Hans Bomholt – dagens matchleder

Her kan du tilmelde dig næste match, når den bliver slået op.

Lige nu er der dog ingen match at melde sig til.

Bemærk, at hvis du har et 2- eller 3-cifret medlemsnummer, så skal du sætte et eller to nuller foran, så der kommer til at stå fire cifre:

Her kan du se listen over deltagere, efterhånden som tilmeldingerne indløber- du skal trykke F5, hvis du ikke med det samme kan se din tilmelding: