Priser for gæster og greenfee aftaler

Vi tager med glæde mod besøg. På 18-hullers banen er der en handicapbegrænsning på 34. Du skal kunne vise et gyldigt medlemskort fra en DGU golfklub eller tilsvarende udenlandsk klub. Her kan se vores priser og mulige rabatter.

18-hullers banen:

• Hverdage: 300 kr.
  • Weekend/helligdage: 350 kr.

Juniorer i følgeskab med min. én fuldt betalende voksen spiller gratis (betaling er kontant eller dankort). Juniorer, der spiller uden betalende voksen, betaler ½ greenfee. Ved rabat på voksengreenfee er denne aftale ikke gældende (og rabatter kan ikke kombineres).

18-hullers vinterbane (ved frost):

• Hverdage og weekend/helligdage: 200 kr.

Juniorer betaler fuld pris på vinterbanen.

100 kr. i rabat, hvis du spiller med et medlem

I sommersæsonen får du reduceret greenfee med 100 kr., hvis du spiller sammen med et fuldtidsmedlem af Roskilde Golf Klub. Notér medlemmets DGU-nr. og navn i den digitale greenfeebog ved bekræftelse og betaling af din tid. Max en gæst pr. medlem.

Du skal bestille tid på forhånd og det er vigtigt, at du bekræfter din tid og betaler via klubbens touchskærm over for sekretariatet. Scorekortet med tidsangivelse samt dit DGU kort anvendes på banen som legitimation overfor en eventuel “starter” eller overfor baneservice/kontrol.

Er I en større gruppe?

Ring til vores sekretariat på tlf. 46 37 01 81, hvis I er en større gruppe, som ønsker at gå ud efter hinanden.

Par 3 banen:

Alle dage 150 kr. (ingen rabatter).

På par 3 banen er der ingen handicapbegrænsning, og der kræves ikke DGU-kort.

Der er ingen tidsbestilling, men boldrende. Scorekort til par-3 banen finder du på hylden under printeren ved indskrivningen.

Bemærk, at par 3 banen er lukket for greenfeespillere om vinteren. Det skyldes, at par 3 banen

Der er mulighed for opvarmning på vores drivingrange. Bolde købes for 20 kr. pr kurv med 35 bolde.

En trolley/golfvogn kan du leje for 30 kr.

Ønsker du en el-golfbil, skal du reservere den på tlf. 46 37 01 81 (kun åbent på hverdage). Den koster 250 kr.-.

Er du medlem i en af disse klubber får du rabat, når du spiller her i Roskilde Golf Klub:

Rabatten er 100 kr. på den til enhver tid gældende greenfee.

Medlemmer af Roskilde Golf Klub får rabat, når vi kommer på besøg på de andre klubbers baner – rabatten er forskellig fra klub til klub. Se eventuelt rabatten på hjemmesiden hos den klub du skal besøge.

Roskilde Golf Klub er med i “SGO”, som står for Super Greenfee Ordning”.

Det betyder, at SGO-medlemmer fra følgende klubber kan spille frit her i Roskilde:

Du skal bestille din teetime inden du møder op i Roskilde GK. Når du er ankommet, er det vigtigt, at du bekræfter din tid og udskiver dit scorekort. Scorekortet med tidsangivelse samt dit DGU kort anvendes på banen som legitimation overfor en eventuel “starter” eller overfor baneservice/kontrol.

Ordningen gælder alene private runder, og kan ikke benyttes som betaling for deltagelse i turneringer eller Company Days.

Spillere med et SGO kort godt kan skifte klub mellem de ovennævnte, men der vil være karensperiode på to år, hvis man skifter klub og fortsat ønsker at være med i SGO ordningen.

Det besluttes fra år til år, om Roskilde Golf Klub er med i ordningen. Vi er med til udløbet af 2017. Det bliver senere besluttet, om vi er med i 2018.

Roskilde Golf Klub er sammen med over 100 andre golfklubber i Danmark med i en ordning, der sikrer, at en betalende voksen kan tage op til tre gratis spillende juniorer med sig ud på banen. Der er endda også klubber, der tilbyder gratis greenfee til juniorer uden kravet om en betalende voksen. Kontakt sekretariatet, hvis du vil benytte dig af ordningen.

På Dansk Golf Unions hjemmesiden kan du se betingelserne for ordningen. Læs disse igennem, inden du benytter dig af tilbuddet.

Her kan du se listen over tilmeldte klubber.

Ordningen gælder frem til 31. december 2017.