Træningsområde og drivingrange

2015-09 mennesker voksne 01Klubbens træningsområde er delt i tre områder:

• Driving range
  • Putting green
  • Indspilsområde

Du er meget velkommen til at træne så meget du vil – det gælder uanset hvilket medlemskab, du har. Greenfee-gæster kan naturligvis også benytte træningsfaciliteterne. Eneste forskel er, at gæster skal betale for bolde på driving range – disse er med i kontingentet for klubmedlemmer.

• Indspils-træningsområdet ligger mellem fairway på hul 18, klubhuset og vores bag-hus
  • Putting green ligger lige ud for restauranten
  • Driving range ligger lige ved indgangen til klubben

2016-04 RGK Boldopsamling 1På driving range kan du træne alle dine slag med jern, køller og driver – på nær søndag aften og tidlig mandag morgen. Søndag aften bliver boldene samlet ind – og mandag morgen kommer greenkeeperne så og klipper arealet. Det kan de naturligvis ikke gøre, hvis der ligger bolde, så derfor beder vi alle om at respektere, at ingen slår bolde ud fra søndag kl. 16 til mandag morgen kl. 8.

Dette tidspunkt er valgt, fordi erfaringen viser, at færrest bruger driving range på dette tidspunkt.