Træningsområde og drivingrange

2015-09 mennesker voksne 01Klubbens træningsområde er delt i tre områder:

• Driving range
  • Putting green
  • Indspilsområde

Du er meget velkommen til at træne så meget du vil – det gælder uanset hvilket medlemskab, du har. Greenfee-gæster kan naturligvis også benytte træningsfaciliteterne. Eneste forskel er, at gæster skal betale for bolde på driving range – disse er med i kontingentet for klubmedlemmer.

• Indspils-træningsområdet ligger mellem fairway på hul 18, klubhuset og vores bag-hus
  • Putting green ligger lige ud for restauranten
  • Driving range ligger lige ved indgangen til klubben

2016-04 RGK Boldopsamling 1På driving range kan du træne alle dine slag med jern, køller og driver. Det kan du på alle tidspunkter hele ugen – undtagen tre timer.

Lukket mandag kl. 11-14

Om mandagene kl. 11-14 bliver boldene samlet ind – og greenkeeperne klipper så arealet lige efter.

Så mellem kl. 11 og 14 mandag er Driving Range lukket – her er der ikke mulighed for at slå bolde ud.

Tidligere var der lukket fra søndag kl. 16 til mandag kl. 10, men nu er arbejdsgangen lavet om, så der er lukket færre timer og så medlemmerne godt kan tage ud søndag sen eftermiddag og øve.