9 huller: Åbne og lukkede tider

På par 3 banen kan man ikke booke tid på forhånd. Du kommer bare og spiller. Og er der flere, så går i bare ud i rækkefølge. Der kan godt være lidt kø, men ventetiden er som regel meget begrænset.

Vi starter alle sammen på hul 1, så det går ikke at gå direkte til et af de andre huller, for så bliver der pludselig kø et andet sted på banen.

Der kan være enkelte andre arrangementer på banen. Fx har par 3 aktivitetsudvalget matcher en gang imellem, ligesom enkelte "klubber i klubben"  og Rehabgolf har faste tider.

På billedet herunder vælger du par 9 hullers banen i rullemenuen, og så kan du se, om banen er åben eller lukket på et bestemt tidspunkt. Det er sekretariatet, der opdaterer tiderne via GolfBox.

Tiderne i GolfBox bliver opdateret med virkning fra sommersæsonen 2018.

Herunder kommer en oversigt over de faste tider, der er reserveret på par 3 banen. Det er dog altid tidsbestillingsbilledet oven for, der bliver opdateret.

Generelt har er der følgende faste reservationer på par 3 banen fra april/maj til september/oktober - listen er endnu ikke helt opdateret:

• Mandag kl. 9-12: Formiddagsgolferne spiller på par 3 banen. Banen er lukket for alle andre