Regionsgolf

I Roskilde Golf Klub har du mulighed for at spille regionsgolf. Det er Danmarks største holdturnering for klubgolfere.

Roskilde Golf Klub har i 2016 11 hold med i regionsgolf.

Vi har hold i følgende rækker: A, B, C og D rækken, Senior B og C, Super Veteran, Veteran Elite, Veteran A og to hold i Veteran B.

I regionsgolf er der forskellige inddelinger

Gruppe A, B, C og D er handicapinddelt

• Gruppe A: Minimum handicap 4,5
  • Gruppe B: Min. handicap 11,5
  • Gruppe C: Min. handicap 18,5
  • Gruppe D: Min. handicap 26,5

De øvrige hold er aldersopdelt:

• Senior: Min. 50 år
  • Veteran: Min. 60 år
  • Super Veteran: Min. 70 år

Et hold består af to damer og fire herrer. Til hvert hold er der tilknyttet en holdkaptajn, som sammensætter holdet.

I hver pulje er der fire hold, der spiller tre hjemmekampe samt tre udekampe.

Spilleform

Regionsgolf er hulspil over 18 huller for hold med 1 damesingle, 3 herresingler og 1 mixed foursome. Singlerne spilles som 2-bolde. Herrerne spiller fra gul tee og damerne fra rød tee.

Puljekampene spilles i maj og juni. Herefter er der så kvalifikationskampe, som afsluttes med landsfinalekampe i september.

Mere om regionsgolf på landsplan: www.regionsgolf-danmark.dk.

Mere om regionsgolf i øst-Danmark: www.east.regionsgolf-danmark.dk.

Hvis du ønsker at være en del af dette hyggelige sammenhold eller har brug for yderligere information, så kontakt klubbens koordinator for regionsgolf, Erik Christiansen. Se under kontakt.

Efter din tilmelding vil du blive kontaktet af en holdkaptajn, hvor du vil indgå i bruttotruppen på holdet.

Erik Christiansen
Koordinator for regionsgolf
eriktaget@gmail.com

Herudover er der alle holdkaptajnerne: