Divisionshold

Her på siden kan du læse om klubbens divisionshold. Under de enkelte faner kan du se de enkelte hold.

Roskilde Golf Klub vil udvikle vores egne spillere i samarbejde med klubbens proteam – fra begyndere til eliteniveau.

Vi ønsker, at:

• tiltrække, udvikle og fastholde vores talenter
  • skabe attraktive rammer for udviklingen af den enkelte spillers potentiale
  • give mulighed for at konkurrere i eliteturneringer og deltage på divisionshold
  • hjælpe unge spillere, der har realistisk mulighed for at forsøge sig med en karriere
  • klubbens elite- og juniorspillere skal være et positivt islæt klubben
  • juniorafdelingen kontinuerligt leverer spillere til klubbens konkurrence- og elitehold
  • have spillere repræsenteret i DGU’s eliteturneringer og DM for såvel herre, damer og juniorer

Sportslig målsætning 2018

Klubbens størrelse, alder og økonomi gør det ikke sandsynligt at have hold i elitedivisionerne, men at have alle fire hold repræsenteret i divisionerne er ikke urealistisk.

Sportslig målsætning 2016

• 2. division herrer: Sikre placeringen i 2. division
  • 1. division damer:  At stabilisere sig og sikre sin placeringen i 1. division
  • 4. division herrer: Oprykning til 3. division
  • Kvalifikationsrækken herrer: Oprykning til 4. division

Vi vil nå vores målsætninger via:

• at vi skaber og opretholder et sundt og attraktivt trænings- og konkurrencemiljø, hvor de sociale værdier prioriteres højt
  • at have høj træningskvalitet og optimale træningsmuligheder
  • at have et godt sammenhold, karakteriseret ved gensidig respekt, hold- og klubånd, ydmyghed, ansvarlighed og tillid både i forhold til holdkammerater og Roskilde Golf Klub

Elitespillere

Kun spillere, der har et medlemskab i RoGK, kan blive optaget i elitebruttoruppen.

Optagelse i bruttotruppen

Ønsker en spiller at blive optaget i elite bruttotruppen, skal vedkommende rette henvendelse til chefpro Lasse Frölich, som derefter vil tage stilling til evt. optagelse og kategorisering af spilleren.

Holdudtagelse

Ved udtagelse af hold vil der blive lagt vægt på følgende kriterier:

• Spilleniveauet op til divisionsweekenden
  • Spillerens historik og erfaring har indflydelse på udtagelsen
  • Spillerens selvværd og indflydelse på holdkammeraterne
  • Den enkelte spillers positive deltagelse i diverse elite- og klubarrangementer
  • Fremmøde til træning
  • Træningsflid – speciale i foursome har lille, men nogen indflydelse på udtagelsen
  • Selvtræning – det forventes, at spilleren går minimum en ugentlig runde
  • Spillerens selvværd og indflydelse på holdkammeraterne

Udtagelse bør som udgangspunkt ske minimum 14 dage før kampdagen af hensyn til spillernes mulighed for at prøvespille og træning af foursome konstellation mm.

Chefproèn kan sætte spillere af elitebruttotruppen eller flytte en spiller til en anden kategori, såfremt spilleren ikke på tilfredsstillende måde opfylder krav til opstillede målsætninger, engagement, træningsflid, og socialt engagement.

Træning / træningslejr:

Der arrangeres holdtræning året rundt – både vinter- og sommertræning.

Individuel undervisning tildeles de enkelte spillere efter nærmere aftale med chefproén.

Afbud gives således at træner/holdledere kan sikre en effektiv afvikling af træningen.

Der afholdes træningskampe mod diverse klubber og internt.

Udvalgt elite- / juniorspillere tager årligt på en træningslejr.

Med det formål at styrke det sociale aspekt opfordres alle elitespillere til så ofte som muligt at tage del i elitematch.

Resultater og presse

Hold kaptajnerne er ansvarlig for:

• Slutresultater indrapporteres til DGU
  • At der regelmæssigt indsendes indlæg til hjemmesiden (ikke blot resultatformidling, men også interessante, spændende eller sjove begivenheder vedr. eliteafdelingens træning, matcher mm) – billeder modtages også

Indlæg sendes til webmaster.

Etik

De spillere, der udvælges til at repræsentere klubben på eliteholdene, forventes at yde en koncentreret indsats, både i matcher og under træning.

De skal være forbilleder for klubbens øvrige spillere, ikke bare i sportslig henseende, men også når det gælder engagement i klublivet og når det kommer til opførsel på og udenfor banen.

2017: 1. division øst, herre, pulje 1

2017: 3. division øst, herre, pulje 5

Nedenstående er kampprogrammet fra 2016 – det bliver ændret, så snart det endelige for 2017 foreligger.

2017: Kvalifikationsrækken øst, herre, pulje 4

2015-05-30 Damer_1

2017: 2. division øst, damer, pulje 1

Se elitedamerne egen side.

2017: 1 division øst, senior

Holdet er i pulje med Kokkedal, Rungsted og Simons.

2017, 2. division øst, pulje 1: Holdet er i pulje med Furesø, Hillerød og København.

2016-04 Veteranholdet

Spillerne er: Leif Hansen, Ole Madsen, Jørgen Buch Madsen, Leo Skive, Poul Madsen, Ole Filtenborg, Hans-Henrik Hagelund (holdkaptajn), Lisbeth Jonstrup, Marianne Hagelund og Mette Madsen.

Herunder kommer listen med spillere på divisions-, senior- og veteranholdene.

Indtil holdene er sat, er her bruttospillerlisten til divisionsholdene:

Herrer

• Martin Hansen