Par 3 weekendmatcher

2015 TorsdagsklubbenMatchlederen fører sig fremPå udvalgte lørdage eller søndage i løbet af sæsonen arrangerer Par 3 aktivitetsudvalget weekendmatcher på par 3 banen.

Matcherne er åbne for par 3 medlemmer, flexmedlemmer, prøvemedlemmer og fuldtidsmedlemmer, der er begyndere. Der er tilmelding på forhånd fra gang til gang.

Få et par 3 handicap om tirsdagen

For at have mulighed for at vinde præmie i weekendmatch skal du mindst én gang have deltaget i en tirsdags-aftenmatch, så du har fået tildelt et par 3 handicap. Læs mere på siden med “Par 3 aftenmatcher”.

Matchledelse

Til hver match er der af par 3 aktivitetsudvalget udpeget en matchledelse, som forestår afviklingen af matchen, herunder også evt. tvister under og efter spillet. Matchledelsen afgør suverænt alle spørgsmål og tvister i forbindelse med matchen.

Afbud

Bliver du syg eller andet, så du er nødt til at melde afbud med kort varsel, så vil der fra gang til gang stå matchlederens telefonnummer under tilmelding.

2015 TorsdagsklubbenTre bolde på stribe

Tre weekenddage i 2017 er der par 3 weekendmatcher:

• Lørdag den 20. maj
  • Søndag den 23. juli
  • Lørdag den 2. september (afslutning)

Prisen bliver sat fra gang til gang, afhængig af hvad der er inkluderet i forhold til spisning, præmier og lignende. Du kan betale kontant med lige penge eller med mobile pay.

Mødetid er kl. 9.30 – og der er fælles gunstart for alle kl. 10. Der er maksimalt plads til 36 deltagere.

Invitation til par 3 afslutningsmatch lørdag den 2. september kl. 10

Så afholdes enkeltmatch nr. 3 på par 3 banen i denne sæson. Der er mødetid senest kl. 9.45, hvor der udleveres scorekort fra det lille mødelokale med dør ud mod hul 1 på par 3 banen. Når alle er mødt, gives en kort information om matchen og alle deltagere går til de anviste huller, så vi alle er klar til start kl. 10.

Efter matchen er der præmieuddeling og spisning i klubhuset.

Matchfee er 75 kr. i kontanter eller mobilpay, der betales på dagen. Beløbet anvendes til præmier samt to stk. smørrebrød og en lille øl eller sodavand.

For at være evt. præmieberettiget skal spilleren have deltaget minimum en gang i tirsdagsmatcherne eller en enkeltmatch på par 3 banen og der fået et handicap.

Matchen afvikles efter samme regler som tirsdagsmatcherne.

Tilmelding på hjemmesiden og sidste frist for tilmelding er fredag den 1. september kl. 12. Evt. afbud efter dette tidspunkt gives til  mail: hylde13@mail.dk eller sms 23303052.

Max. 36 deltagere efter først til mølle princippet.

Par 3 aktivitetsudvalget.

Ja, jeg vil gerne være med til par 3 matchen lørdag den 2. september:

Bemærk, at hvis du har et 2- eller 3-cifret medlemsnummer, så skal du sætte et eller to nuller foran, så der kommer til at stå fire cifre:

• Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Her kan du se de tilmeldte til næste par 3 weekendmatch. Hvis du ikke kan se din tilmelding, umiddelbart efter du har tilmeldte dig, så gå ind på siden igen eller tryk F5 (Opdatér) på dit tastatur:

Navn Evt. bemærkninger
Olga Kenessova