Den Ultraseje Torsdagshyggeklub

2015 TorsdagsklubbenMatchlederen fører sig fremDen Ultraseje Torsdagshyggeklub (tidl. Roskilde Firma Idræt – golf) er en social klub, der er åben for alle uanset type medlemskab og handicap. Vi er en sammensat flok af både begyndere og garvede, unge, ”mid-age” og gamle golfspillere, der nyder at spille sammen og forfine det korte spil på par 3-banen. Og vi hygger sammen og spiser i klubbens restaurant efter runden, hvor der også er præmieuddeling.

Vi spiller på par 3 banen hver torsdag eftermiddag. 2-, 3- eller 4-bolde sammensættes fra gang til gang af de matchansvarlige til dagens match. Alle medlemmer kommer til at spille sammen med alle i løbet af sæsonen.

Vi har fast mødetid ved par 3-banens 1. tee senest kl. 17.45, så vi er klar til at slå ud kl. 18.00 efter introduktion af dagens spil. (Ved sæsonslut kan der være aftalt tidligere mødetider af hensyn til solnedgang).

2015 Torsdagsklubben Susan den glade klubmester 2012Der er en løbende stableford-turnering over sæsonen, og vi har også præmier til dagens vinder. Vi afprøver mange forskellige slags spil henover sæsonen, f.eks. hulspil, texas scramble m.fl., og vi har også spil på den store bane en enkelt gang samt en udflugt med overnatning. I år arbejder vi på en weekend i Danmark eller Tyskland.

Vi afvikler klubmesterskaber i september måned.

Der er sæsonstart medio april.

Kontingentet udgør 400 kr. for hele sæsonen, og så betaler vi 20 kr. i startpenge pr. gang, vi deltager.

I løbet af sæsonen spiller vi flere forskellige spilleformer. Læs mere om de forskellige spilleformer.

2015 TorsdagsklubbenTre bolde på stribe

Vi spiller stableford ca. hver anden gang.

Derudover prøver vi alle mulige spilleformer af bl.a. Hulspil, Hallington, Mexican Scramble, Stableford med tre jern, Slagspil, Bisque, Hidden Hole og Greensome

Parrene/holdene vil blive vilkårligt sammensat umiddelbart før udspil.

2016-05 Torsdagshyggeklub 01Alle kan optages i klubben uanset alder, køn og hcp. Vi er p.t. ca. 20 medlemmer og tager gerne imod flere. Det er dog et krav, at nye medlemmer har lyst til at deltage i klubbens sociale del.

Interesserede kan komme med på et par prøverunder efter aftale med vores formand – se under fanen “Kontakt”. Eller mød blot op i god tid inden 17.45 ved 1. tee på par 3-banen.

DUT_210416Tilmelding sker ved kontakt til vores formand – se under “Kontakt”.

Kontingentet udgør 400 kr. for hele sæsonen og indbetales på konto 0400 4021150970 med oplysning om navn og evt. DGU-nr.

Vibeke Hansen
Formand for Den Ultraseje Torsdagshyggeklub