Singlegolf

2016-05 Singlegolf 5Golfsingler er ikke nødvendigvis “singler”

For at deltage i vores hyggelige singlegolfmatch skal du ikke nødvendigvis være “single” 🙂

Singlegolf er for alle klubbens fuldtidsmedlemmer, som ikke kan deltage i parmatchen.

Er du fx i et forhold, men ikke samboende, eller spiller din partner ikke golf, så kan du deltage i vores hyggelige “singlegolf” turnering i 2017.

Du kan deltage uanset køn, alder og handicap, for der er tale om en social turnering. Her får du mulighed for at spille med andre og lære nye medlemmer at kende.

Vi spiller stablefordturnering de første tre gange og slutter med en “best ball match” sidst på sæsonen. Hver gang mødes vi til morgenmad, spiller og mange af os spiser sammen efter spillet.

Til afslutningsmatchen spiser vi morgenmad, spiller og slutter af med fælles middag samt præmieoverrækkelse.

Har du ikke mulighed for at deltage til alle matcher, så prøver vi at arrangere erstatningsrunder.

Prisen for at deltage i årets turnering er 150 kr. som bl.a. går til præmier og morgenmad på afslutningsdagen.

Turneringen
Vi spiller stableford, og alle runder er tællende i den samlede turnering. Den spiller, der har scoret flest stableford points over de tre første runder, er turneringens vinder.

Herudover vil der i nogle af matcherne, være nogle små spil som “ekstra krydderi”, – så som fairway hits mm.

På afslutningsdagen spiller vi “best ball”, hvor spillerne blandes, således at holdet har nogenlunde samme handicap. Vinderne af “best ball” matchen er det hold, der går i laveste antal slag.

Præmier
Der vil være præmier til de bedste i stablefordturneringen og til vinderne af afslutningsmatchen.

2016-05 Singlegolf 3

Ja, jeg vil gerne være med til singlegolf i 2017:

Bemærk, at hvis du har et 2- eller 3-cifret medlemsnummer, så skal du sætte et eller to nuller foran, så der kommer til at stå fire cifre.

Du skal efter tilmelding huske at indbetale 150 kr. Kontonummeret kommer snarest her i februar 2017.

Ved indbetaling via netbank skal du kun påføre dit medlemsnummer i feltet med bemærkninger.

Semiflex medlemmer kan ikke deltage.

Her kan du løbende følge antallet af deltagere til singlegolf 2017:

Inger-Lise Jørgensen
Lene Rasmussen
Hanne Juhl Hansen
Lucille Rem
Heidi Molin
Ole Dahl

2016-05 Singlegolf 1Turneringsdage i 2017:

• Lørdag den 29. april kl. 10
  • Lørdag den 17. juni kl. 10.30
  • Lørdag den 19. august kl. 10
  • Afslutningsmatch: Lørdag den 9. september 2017 kl. 9.30

Hvis du er forhindret i at deltage på ovenstående datoer, skal du give singlegolfudvalget besked enten pr. mail eller pr. telefon. Vi vil prøve at arrangere en anden spilledato for dem, som ikke kan spille på de tre nævnte datoer.

Efter afslutningsmatchen vil der være præmieoverrækkelse.

2016-05 Singlegolf 4

2016-05 Singlegolf 2Hvis du ikke var med i 2016, kommer her lidt ekstra information.

Alle kan deltage i vores aktiviteter uanset handicap, lige fra handicap 54-0.

Vi har tre faste spilledage og en afslutningsmatch og har det rigtig hyggeligt.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte en af udvalgets medlemmer – se under “Kontakt”.

Ole Dahl

odahl@murerole.dk