Parmatch

2015-09 spil voksne 06I parmatch spiller vi som navnet siger to og to mod hinanden. For at deltage skal man være “ægtefolk”, samboende eller kærestepar. Alle kan være med uanset handicap, men begge skal være fuldtidsmedlemmer i klubben.

I 2018 foregår turneringen over tre spilledage:

• 1. runde lørdag den 5. maj med første start kl. 13
  • 2. runde lørdag den 9. juni med første start kl. 13
  • 3. runde lørdag den 15. september med første start kl. 10.30 og ”fest i klubhuset kl. 18

I 2017 var der følgende datoer:

• Lørdag den 6. maj: Første start kl. 13. Vi spiller stableford med fuldt spiller-handicap. Parrets samlede score er tællende. Efter runden er der fællesspisning for dem, der har lyst. Det par, der har dagens højeste score og deltager i fællesspisningen, spiser gratis.
  • Lørdag den 17. juni: Første start kl. 13. Vi spiller fourball med fuldt spillerhandicap. Hver spiller sin bold og bedste score er tællende. Efter runden er der fællesspisning for dem, der har lyst. Det par, der har dagens højeste score og deltager i fællesspisningen, spiser gratis.
  • Lørdag den 9. september:  Første start kl. 10.30. vi spille greensome med fuldt spillerhandicap. Begge slår ud fra T-stedet og efterfølgende vælger parret den bold, de spiller videre med. Parret skiftes til at slå. Kl. 18 samles vi til afslutningsmiddag og præmieoverrækkelse.

Afbud

Såfremt I ikke kan spille på en af de ovenstående datoer, sender du en mail til Erik (se under “Kontakt”) . Vi vil så få arrangeret med et andet par, så I kan spille matchen en anden dag.

Hilsen: Birte og Svend Aage, Helle og Erik

Tilmeld jer via formularen herunder – sidste frist for tilmelding er søndag den 30. april 2017.

Deltagerbetalingen er 350 kr. pr. par for alle tre runder. Pengene går vil præmier og velkomstdrink ved afslutningen.

Indsæt beløbet på konto 0683-2328178 eller mobilepay 30 28 40 54  – husk at skrive navne.

Tilmeldingen er først gældende, når der er betalt.

Ja, vi vil gerne være med i parmatch 2017 (den først indtastede mailadresse får en bekræftelse):

Bemærk, at hvis du har et 2- eller 3-cifret medlemsnummer, så skal du sætte et eller to nuller foran, så der kommer til at stå fire cifre.

Her kan du løbende følge antallet af tilmeldte:

Navn partner 1 Navn partner 2
klaus bønløkke anne munck
Klaus Bønløkke Anne Munck
Torben Madsen Anne Planch
Erik Bossen Birthe Nielsen
Henrik vincents Charlotte vincents
Niels Parsner Conni Parsner
Helle Ougaard Christiansen Erik Christiansen
Elisabeth Hansen Flemming T Hansen
Dorthe Arngrimson Henrik Arngrimson
Bettina Westergaard Henrik Søndergaard
Annette Carlsson Jan Eriksen
Helle Birk Jensen Jan Jensen
Alice Wind Jesper Bluhme
Alice Wind Jesper Bluhme.
Britta Andersen Johnny Andersen
Ole Møller Trine Møller
Janne Kjær Nielsen Walter Bjørn Nielsen
Janne Kjær nielsen Walter Bjørn Nielsen

Man spiller med sit eget handicap.

Dagens vinder er det par med flest stablefordpoint – men de 12 højst placerede får deres point omregnet til placeringspoint

Førstepladsen med fx 39 point får 12 point, dagens andenplads får 11 point og så fremdeles ned til 1 point.

Dette gør vi et forsøg på at udligne en superrunde med fx 45 point, så spændingen bliver bevaret.

10. september – referat fra sidste runde og afslutning

Så blev sidste runde af parmatchen afviklet lørdag den 9. september 2017. Vejrguderne var bestemt ikke med os. Det blev en meget våd runde for de fleste, men blev opvejet af en rigtig hyggelig afslutningsmiddag med super lækker mad fra “Restaurant Kontoret”.

Under middagen havde vi præmieoverrækkelse. Der var præmier til alle de 24 deltagende par takket være vores sponsorer.

Vinderne af parmatch 2017 blev:

1. Randi og Finn Jul Poulsen med samlet 25 point
  2. Alice Wind og Jesper Blume med  samlet 23 point
  3. Pia og Kim Brinch med samlet 20 point
  4. Britta og Johnny Andersen med samlet 18 point.

Vi glæder os allerede til næste år, så følg med på hjemmesiden når foråret nærmer sig.

Birte- Svend Aage og Helle – Erik

Ring til Birte eller Erik, hvis du har spørgsmål.

Erik Christiansen

eriktaget@gmail.com