Herredagens resultater efterår 2017

Herunder kan du se resultater og stillinger for Herredagen efteråret 2017. De bliver opdateret, lige så snart resultaterne er tastet ind i GolfBox.

Her kan komme til siden med resultaterne fra foråret 2017.

Her kan du komme tilbage til Herredagens side.

• Hul 5: Steen Hansen (65 cm)
  • Hul 7: Per Aaberg (760 cm)
  • Hul 13: Michael Bastholm (274 cm)
  • Hul 17: Jan Eriksen (51)

• Hul 5: Erik Schwartz (400 cm)
  • Hul 7: Claus Truesen (210 cm)
  • Hul 13: Frederik Hammerich (539 cm)
  • Hul 17: Leo Skive (374)

• Hul 5: Gert Buchtrup Andersen (400 cm)
  • Hul 7: Lars Anker Hørsmann (362 cm)
  • Hul 13: Michael Anker Andersen (342 cm)
  • Hul 17: Jan B. Kristiansen (241)

• Hul 5: Henrik Sørensen (426 cm)
  • Hul 7: Christian Bay (49 cm)
  • Hul 13: –
  • Hul 17: Henrik Ahrens (103)

• Hul 5: Lars Anker Hørsman (206 cm)
  • Hul 7: Aksel Nissen (678 cm)
  • Hul 13: Claus Hansen (233)
  • Hul 17: Verner Pedersen (370)

• Hul 5: Per Olivarius Olsen (208 cm)
  • Hul 7: –
  • Hul 13: Flemming Sommer (696)
  • Hul 17: –

• Hul 5: Anders Teilgaard (302 cm)
  • Hul 7: Torben Madsen (160 cm)
  • Hul 13: Jens Krøis (264)
  • Hul 17: –

• Hul 5: Erik Schwartz (919 cm)
  • Hul 7: Lars Søndergaard (1025 cm)
  • Hul 13: –
  • Hul 17: Jan Grønbech (13 cm)

Nedenstående liste fra GolfBox er vejledende – resultaterne vil blive reguleret efter reglerne for op- og nedrykning mellem rækkerne (se under Resultater og handicapregulering)

I listen herunder er indregnet de enkelte spilleres bedste resultat på de enkelte huller. Listen bliver opdateret, hver gang du deltager i Herredagen. Listen kan indeholde enkelte mangler. Sidst på året bliver der korrigeret for, at enkelte spillere undervejs er flyttet mellem rækkerne, fordi de har skiftet handicap.
Endvidere reguleres det endelige resultat således, at der anvendes halvdelen af sidst spillede handicap.

Ikke tællende – Morgenherrernes fødselsdag.