Herredagens resultater efterår 2017

Herunder kan du se resultater og stillinger for Herredagen efteråret 2017. De bliver opdateret, lige så snart resultaterne er tastet ind i GolfBox.

Her kan komme til siden med resultaterne fra foråret 2017.

Her kan du komme tilbage til Herredagens side.

• Hul 5: xxx (xx cm)
  • Hul 7: xxx (xx cm)
  • Hul 13: xxx (xx cm)
  • Hul 17: xxx (xx cm)

• Hul 5: xxx (xx cm)
  • Hul 7: xxx (xx cm)
  • Hul 13: xxx (xx cm)
  • Hul 17: xxx (xx cm)

Resultaterne er fra 2016 – opdatering til 2017 er endnu ikke klar.

Her er det endeligt opgjorte resultat for eliterækken, hvor der er taget forbehold for op- og nedrykninger mellem rækkerne igennem sæsonen.

Nedenstående liste fra GolfBox er derfor kun vejledende – det er ovenstående link til den endelige resultatliste, der gælder.

Resultaterne er fra 2016 – opdatering til 2017 er endnu ikke klar.

Her er det endeligt opgjorte resultat for A-rækken, hvor der er taget forbehold for op- og nedrykninger mellem rækkerne igennem sæsonen.

Resultaterne er fra 2016 – opdatering til 2017 er endnu ikke klar.

I listen herunder er indregnet de enkelte spilleres bedste resultat på de enkelte huller. Listen bliver opdateret, hver gang du deltager i Herredagen.

Her kan du se den endelige opgjorte resultatliste, efter der manuelt er taget højde for, at nogle spillere i løbet af sæsonen er gået op eller ned i handicap og har bevæget sig mellem to rækker.

Resultaterne er fra 2016 – opdatering til 2017 er endnu ikke klar.

Ikke tællende – Morgenherrernes fødselsdag.