Handicapgolf

Hver fredag kl. 11-13 afholder handigolfudvalget træningslektioner for handicappede med alle typer alvorlige handicap. I træningen indgår slagtræning på drivingrangen med efterfølgende spil på mikrobanen og/eller par 3 banen.

Her kan du se en film om Rehab-golf i Roskilde Golf Klub.

Handigolf består af

1. “SO-golf” (SO=olympics) for udviklingshæmmede
  2. “Paragolf” er golf for blinde personer og personer med mindre fysiske handicap, og som har et registreret golfhandikap på max 24,6
  3. “Rehab-golf” er golf brugt som led i genoptræningen af personer med svære funktionelle handicaps, ofte neurologiske handicap

Udvalgets arbejde blev startet i 2010 på initiativ af Hans Møllegaard med henblik på at anvende golf som et element i genoptræningen af handicappede. Udvalget disponerer over tre el-golfscootere, der gør det muligt for selv de sværest handicappede at gennemføre træningen. Disse tre golfscootere er erhvervet med støtte fra Nordea, Roskilde Kommune samt to private sponsorer.

Handigolfudvalget er interesseret i brugte golfbags, golfvogne og andet golfudstyr. Kontakt venligst et af udvalgets medlemmer, hvis du har effekter i overskud.

Hans Møllegaard
Formand for handigolfudvalget