Damedagens resultater efterår 2016

Herunder kan du se resultater og stillinger for Damedagen efterår 2016. De bliver opdateret, lige så snart resultaterne er tastet ind i GolfBox.

Her kan du se resultaterne for foråret.

Her kan du komme tilbage til Damedagens side.

I listen herunder er indregnet de enkelte spilleres bedste resultat på de enkelte huller. Listen bliver opdateret, hver gang du deltager i Damedagen. Listen kan indeholde enkelte mangler. Sidst på året bliver der korrigeret for, at enkelte spillere undervejs er flyttet mellem rækkerne, fordi de har skiftet handicap.

Denne dag er der match mod Hedeland.

Sæssonafslutning med specialmatch.