Tilbud til nye: Prøv golf i tre måneder for 995 kr.

15/8 2017: Nedenstående tilbud er nu udløbet – der er ikke flere pladser. Vi vender tilbage med et nyt introtilbud i foråret 2018.

I Roskilde Golf Klub har vi et rigtig godt tilbud til jer, som ønsker at få en introduktion til golfspillet.  Det er et prøvemedlemskab, som varer tre måneder.

Vi har afprøvet dette tilbud i 4-5 år, og har modtaget stor anerkendelse for det program, som du skal igennem som prøvemedlem.

Golf er en sport for livet. Golf kan spilles fra 4-5 års alderen til langt op i firserne. Via vores prøvemedlemskab får du mulighed for at finde ud af, om golf er noget for dig.

2016-09-rgk-par-3-match-40Prøvemedlemskabet koster kr. 995 kr. For de penge får du bl.a. undervisning, både på hold og individuelt, du kan frit træne på vore træningsområder samt spille på vores par 3 bane. Ydermere kan du gratis låne golfudstyr til de forskellige aktiviteter, og du får en mentor tilknyttet dig personligt.

Vi starter nyt hold mandag den 14. august.

Her kan du læse mere om indholdet af et prøvemedlemskab – hvor du også kan melde dig til.

Du kan også komme til

• Informationsaften torsdag den 10. august kl. 19

Mødet er for alle, der er interesserede – både jer, der allerede har meldt jer til og for jer, der overvejer det.

På mødet får I nærmere oplysninger om forløbet af prøvemedlemskabet og kan stille spørgsmål.

Det er dog ikke et krav, at I kommer til informationsmødet. I kan sagtens melde jer til allerede nu – på siden med tilmelding kan I også læse vores velkomstfolder.

Udvalg for prøvemedlemmer i Roskilde Golf Klub