Søger ny forpagter til restauranten

Kender du nogen, der kunne være et godt bud på den nye forpagter af restauranten i Roskilde Golf Klub? Så er det nu, du skal give et tip videre.

2016-05 restaurant mad 1Som tidligere nævnt stopper Allan og Majken Jensen som forpagtere pr. 1. januar – og derfor går klubben nu i gang med eftersøgningen af en ny til at overtage. Allan og Majken har fået fantastiske tilbagemeldinger på deres måde at drive restauranten på, og bestyrelsen håber derfor at finde en, der både kan videreføre den gode kvalitet og den gode ånd.

Der bliver annonceret i forskellige medier, men det kunne jo også være, at medlemmerne kender nogen, som har evnerne og er interesseret i stillingen.

Den nuværende forpagtningsaftale løber indtil årsskiftet, så skæringsdagen for en ny er altså 1. januar 2018.

Her kan du læse udbudsmaterialet, som bestyrelsen har udarbejdet.

Her kan du læse begrundelsen for, at Allan og Majken stopper.

Der er ansøgningsfrist søndag den 13. august 2017. Ansøgningen skal sendes til sekretariatet. Det er også her, du kan få svar på spørgsmål.

Giv gerne tippet videre – både mundtligt eller på de sociale medier.