Pink Cup flytter fra 1. juli til 8. august

Da det ikke tyder på, at der når at komme et fornuftigt antal tilmeldte til den planlagte Pink Cup turnering d. 1. juli, har Damedagen besluttet at udskyde Pink Cup.

Vi afholder i stedet for Pink Cup i forbindelse med Damedagen d. 8. august  og sender yderligere information, når vi har haft mulighed for at mødes og tale om detaljerne. Vi vil dog gerne understrege, at alle fuldtidsmedlemmer er velkomne til at deltage.

På Damedagens vegne

Lene Rasmussen

Sekretariatet arbejder med tilbagebetaling af matchfee for de 16, der nåede at tilmelde sig. På grund af ferie bliver det dog ikke lige med det samme.

Her er informationen, der senere kan overføres til 8. august.

Lørdag den 1. juli spilles der Pink Cup. Pink Cup er for alle Roskilde Golf Klubs fuldtidsmedlemmer – både kvinder og mænd. Der er tilmelding på GolfBox – den slutter den 28. juni kl. 23.59.

Der spilles i tre rækker: To dame- og en herrerække

Der er indskrivning på dagen fra kl. 7.30 – gunstart kl. 8.30.

Der vil være buffet i “Restaurant Kontoret” efter matchen til 95 kr. – tilvælger du buffeten, bliver beløbet opkrævet sammen med turneringens matchfee.

Tilmeldingsgebyr er 125 kr., og overskuddet går ubeskåret til Kræftens Bekæmpelse.

Her er siden med flere informationer taget fra GolfBox – du skal som nævnt logge dig på for at tilmelde dig.